Nå skit från Willys

Godkväll.

För er som inte visste det, så skriver jag. Mycket. Förr var det korta noveller, men har nu gått över till nåt man nästan kan kalla poesi. haha. Nästan.
Tänkte nu ta mig i kragen och visa lite mod till att lägga ut lite texter.

Den här kanske inte mångar förstår. Man måste vara lite hög på Lykke Li och Robyn. Och muffins. Iallafall tanken på muffins. Men här är en liten text iallafall. Har många på lager men vi vet alla att jag har en förmåga att fega ur.

Text. 1

Saker kommer aldrig förändras. "But i don´t look back.

Bara du mår bra. En mening så utnyttjad. Det fortsätter, men inget förändras. Det snurrar på, som ett kretslopp. Och vattendroppen den fortsätter falla tills den når vattenytan med ett plask. Vi kan fortsätta med en liten antydan om lycka, för det finns ju alltid en chans. Naiva lilla människa.

Men njuter vi när vi väl fått denna lycka? Eller när vi haft den. Ingen tittar tillbaka. Ingen vill minnas, vill bara ha mer. Bättre. Vem byr sig då om det som en gång var vackert.

Du var kanske bara en aning berusad. Men allt var iallafall vackert. Tills morgonen kom, och du förstod att hon som ligger bredvid dig är hon man vill dela den stillsamma mörka natten med, men inte den ljusa, klara morgonen.

Men älska tills du blöder, och ramla sen hårt. Finns inga plåster kvar på apoteket och vem vill ha nå skit från Willys?




Kommentarer
Postat av: Kristin

Lägg ut fler! Den där var ju jättebra!! :D

2010-08-14 @ 00:27:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0