ChairDance Workshop



Hello!

Det nya året kommer få en bra början, jag ska inte bara träffa Karl och Elina för en myskväll och photoshoot - jag ska också för första gången prova på chairdance! Cajsa Sihlen har kommit till Pole and Fitness, och hon börjar med att ha olika workshops.

Trots min extrema träningsvärk från senaste träningen så tror jag nog att jag ska klara av det :) 



Träningen i onsdags var så jobbig så jag tror jag dör. Ni vet alla att jag har noll armmuskler, och istället för vanliga armhävningar så fick vi ta ett grepp högt upp på stången - och sen dra oss upp. Sen hänga där tills vi inte orkar mer och då skulle vi glida ner tills våra knän tog i golvet.

Ni kan ju gissa villken träningsvärk jag har nu.. 

Nörd



Jag är nu inte bara en bok/dans-nörd. Jag är en datanörd också.


"Lan" med Jonathan, en stund iallafall. Nu är jag sjukt trött. Ehehe. Så orkar inte skriva mer

Godnatt :)

Biljard




Idag var det meningen att jag skulle ta halv 2 tåget till Gävle och shoppa lite med syster min innan poledance, men det blev lite förhinder.

Så vi sket i det, och jag gick till lokalen och spelade lite biljard- väldigt bra när man vill samla sina tankar.

Så, jag tar halv 4 istället - så ska jag dansa skiten ur den där stången.

Här om dagen fick jag ett litet sms av fröken Ida Olsson, där hon skrev om vår gamla Twilightblogg, hahaha. Blev faktiskt lite sugen på att kolla in där, så alla twilightgeeks (ni vet vilka ni är) kolla gärna in där snart ;)

    Åhhhahaha gamla tider <3

Jagad



äntligen har jag läst ut "Jagad", femte delen ur House of night.

Jag måste säga att det är mycket svårt att läsa en vampyrbok utan att jämföra med alla andra vampyrböcker jag har läst, med tanke på Stephenie Meyers serie så har jag också ganska höga krav. Dess barnslighet slår ofta igenom, och jag stör mig ofta på oseriösheten när det är en sådan seriös handling. Men detta skriver jag ändå efter att ha läst fem böcker.. Så, så dåliga är dom inte.

Om jag inte minns helt fel så började den ganska bra, dock med många återupprepningar. Lite jobbigt att dom ska behöva förklara om alla ord, platser och människor - man är trots allt i femte boken och behöver inte en till beskrivning av hur huvudpersonen ser ut.
I mitten blev det ganska långtråkig, citaten från personerna i boken blev ibland riktigt löjliga och jag kan defenitivt klassa den som en typisk ungdomsbok. Inte ungdom/vuxen bok, bara ungdom.



Så frågan är om jag ska fortsätta läsa nästa bok, eller om jag väntar ytterligare ett tag på att nästa bok i serien " Vampire Academy" ska komma till Sverige - för nej, jag tänker fan inte lägga ner pengar på en bok jag inte är galen i. Den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge.

Fick tyvärr ingen bok i julklapp, så jag får helt enkelt leta efter bokbloggar och försöka hitta nån som är rekomenderad av folk jag vet har samma smak som mig. Har en känsla av att jag kommer sitta uppe länge inatt..


/ M

Hello



Hemma nu, trött. Jätte trött.

.

Jag har precis fått reda på en av de mest hemskaste sakerna jag kunde få reda på.

Min lilla pojkvän är anti twilight. Går inte ens med på att se första filmen, tror han är anti vampyrer också, och det går ju inte ihop.. För vi vet ju alla vad jag blir på natten.

Ett problem som inte går att undvika, ska nu förebereda mig för en match.

Twilight VS AntiTwilight

Julafton


Tänkte bara svänga in här och skriva nån rad och framför allt önska er alla en riktigt god jul!

Min dag har bestått av nära och kära samt en massa mat - och ett trasigt Buzz.
Men mys har det varit, och nu längtar jag bara tills imorgon då Jonathan kommer hit. Blir nog lite muffinsbakande (a)

 




Förra julen hade vi ingen ängel i toppen på vår "gran", i år blev det ändring med det. Klart man ska ha en ängel, vad är en julgran utan sin ängel?




GODJUL PÅ ER ALLA

Dagen före Julafton


Känns verkligen inte som dagen före julafton, förhoppningsvis så kommer julkänslan ikväll när vi klär granen.
Minus idag är att bägge våra tvapparater är sönder. Kul sådär dagen innan julafton.. Så jag sitter och nördar mig med MapleStory. Borde göra histora, men jag tycker jag borde få ha lite lov iallafall:)

Idag ska jag försöka städa lite, baka lite och plocka fram några kläder jag ska ha på mig imorgon, och jag ska ge Annika sin julklapp. Förhoppningsvis så gör jag iallafall nåt av det.. :)

 

Godjul :)

Klar



Nu är alla julklappar inslagna! Blev ganska fula, men det är väl så det ska vara.

Nu ska jag kolla på nån film med systeryster, myspys.

Godjul på er :)

Världens bästa danspartner


Idag är dagen




Idag är dagen min kropp har bett om de senaste veckorna. Äntligen ska jag få sova. Dock kommer nog mitt lov få temat "fördjupningsarbete - kvinnans historia", då min uppgift i historia A inte är klar än..


Men skit i det nu! Har köpt god mat, så ska njuta lite framför tv:n nu. Sen blir det julfika och slå in julklappar! Supermys, köpte sista julklappen idag samt julpapper, presentsnöre och små julstickers;)
För övrigt blir det choklad och MapleStory spelande idag, och sitta och sakna lillpuffen.. Förlåt, *Storpuffen..


GODJUL ALLA!


Historia

Har suttit med min historiafördjupning i typ 5 timmar nu, worddokumentet stirrar tillbaka lika surt. Har skrivt allt som allt idag ca en halv sida. Inlämning på onsdag, känns bra det här.

Var hemma idag, för jag har inte kunnat sova nåt. Så jag är trött, sur på historian och saknar Jonathan.

Nu ska jag tröstäta kladdkaka. Puss


Need It



Har hittat en klänning som jag vill ha.. Som jag behöver.


Rök


Jag stinker rök.
Men det är värt det, för jag fick spela biljard.

Nu har Jonathan åkt hem, jag har ätit julbord med några företag. Mys, men lite tråkigt då man knappt känner någon.

Nu ska jag nörda mig med MapleStory, känner att ett beroende är på väg.. hehe.

Det var det jag sa



Just nu sitter jag i min svarta lilla soffa, nyduschad. Jonte ligger i min säng och ser allmänt sur ut. Men det är han inte.. Tror jag. Äter lakrits gör han också.

Funderar på att knalla ner och ta lite choklad, kanske lite cola också. Måste bara få upp en viss liten puff ur sängen.

Tråkigt inlägg, I know. Men, har man tråkigt - då blir det tråkigt. Haha.

Choklad - Here I Come

First Time



Okej, lite seg är jag, men nu kommer det :)

I onsdags var jag, Simone och Antonia för första gången på Poledance!
     Vi tog 2:an upp mot polhem och vidare en bit, vi hoppade av vid typ Max. Sen var jag lost. Tur var så hade både Antonia och Simone kollat upp på Eniro vart det låg, så vi började gå i snöovädret. Eller ja, först ett stopp på Willys för lite choklad till mig, sen började vi gå.
     När vi kom till nå villaområde, blev jag lite misstänktsam. Men vi konkade på. Efter ett tag kände vi oss inte bara frusna, utan också vilsna. Men vi ringde vår kära mor, som förklarade vägen för oss.

Lokalen var ganska liten, men mysig. Det var typ sex stångar tror jag, och vi var 12 personer. Typ yoga-mattor låg lite här och där, lyset var släkt och det var mysbelys med levande ljus. Uppvärminingen var hemsk, skönt att träna igen men jäklar vad det var jobbigt. Vi fick faktiskt göra mycket mer vid stången än vad jag trode att vi skulle få göra, så nu kan jag typ två/tre trix vid stången ;)

Förutom att arbeta vid stången, fick vi också lära oss hur man gick "sexigt", krypa på golvet och slänga med håret och röra oss porrigt vid väggen.

Det var skit kul, men ska jag vara ärligt så var det en blandning av värsta work- out och porrklassen :)

Nu ska jag ha matte, puss på er!

PoleDance



Hej alla!


Nu är det så här, att jag ska börja på PoleDance!
Har alltid viljat göra det, och har pratat med Sofia som håller i det här och har fått värsta erbjudandet av henne. Så nu kan jag inte tacka nej. Första gången blir nu på onsdag, och då kör vi i två timmar. Härligt!


2010 - 12 - 13







Allt är skit
Hon vill ha dig här
Men hon fortsätter bara att förstöra allt
Tills inget finns kvar.


Platon



Hur kan en sådan sak vara en vardaglig känsla, när den är så unik varje gång den kommer. Men hur ofta kommer den, och hur ofta inbillar vi oss den.

Vad vi tror är det, är egentligen bara en attraktion, och vad är skillnaden?

Vad om det alltid är en inbillning.

Vår attraktion är bara en usel tanke om verkligheten.

 

Vi kommer aldrig uppleva det, vi kommer leva i tanken om det.


Pepp!... Eller?



Nu har jag svenska, fortfarande lite depp efter mitt IG, men fick tillbaka min läslogg och fick mvg, hur går man från ig till mvg?

Innebandy ikväll!  Är pepp, men opepp. Laget + några andra drar hem till Lisa först och gör oss iordning, sen är det bara att kötta :)

Förklaring



Hejsan! Jag var lite lat igår, och förklarade aldrig varför jag fick IG, kan bero på att jag var lite förbannad då också och ville inte prata mer om det.. Haha.

Men, så här var det. Vi skulle skriva referat, jag var sjuk och allt jag visste var att det skulle vara väldigt kort - jag skrev så kort jag kunde. På något sätt lyckades jag skriva för kort (det händer typ aldrig mig) och missade lite mer än 50 ord, det gav mig IG .. Ehehe.

Idag är jag hemma, för igår somnade jag typ 3 ggr i skolan. Kan inte fokusera för känns som om att jag ska svimma då. Därför stannar jag hemma och jobbar lite istället. Blev kallad idiot för det, men jag går inte till skolan om jag mår dåligt, punkt slut.


IG



Ja, jag fick IG

I Svenska.

Trode ni inte va?

Men men, försöker vara glad ändå. För på fredag har vi nattinnebandy! Träffade idag alla tjejer som ska vara med i laget, alla suger. Men.. vi köttar dom ändå.
Helt sjuka kläder ska vi ha, kartonger ingår kan jag ja säga. Ehehe.

För övrigt så fyller min far nu i helgen, och vi har avslutning för pardansen, mys mys. Nästa vecka blir det julmys med Jonte, vi ska försöka göra ett pepparkakshus.. Eller, jag ska försöka. Nästa vecka blir det också julmiddag med Lenny's Färg, där jag sommarjobbade. 

OCH SNART ÄR DET JULAFTON.   

Matteprov

Oj, jag suger på matte.

Visste att vi hade prov idag, men på nåt sätt glömde jag det. Så, liten överasskning på morgonen när man möts av en skylt där det står "matte a Hum 1".. Oh yeah.

Så, fail på mig.

Julhandel




Hello

Nu har jag julhandlat en del, inte allt - men väldigt mycket. Älskar att julhandla, värsta julkänslan. Snart har det gått en termin på första året i gymnasiet, hur sjukt är inte det?

Imorgon blir det matteprov - som jag inte kan.
Sen historia som jag nu gillar - för min lilla snälla lärare tog bort provet <3
Efter skolan trallar jag vidare till Jonathan, har lovat att se en skräckfilm med han. Får se hur det går. Sover där, så slipper ta sent tåg hem och gå upp tidigt. Sjukt skönt.

På fredag blir det nattinnebandy, jag är bollrädd - men jag har ju klubban att skydda mig med.. Sen förhoppningsvis en lite "hejdå- fest" med dansen. Det är ju en hel månad tills vi ses igen..haha.
Sen blir det också supermys julkväll med Jonathan, vi ska försöka göra ett pepparkakshus.. We can do It :)

Saknad



Börjar bli lite tomt här igen.


Igår kväll åkte jag in till Jonathan igen, väldigt mysigt. Lite ensamt nu bara.

Vägen till han var ju lite humoristiskt. Jag skyndade mig till affären vid stationen i Gävle, men tyvärr hade dom stängt. Det stod en kille bredvid som informerade mig att "dom stänger klocken åtta". Tack och bock sa jag och knallade vidare till Natti Natti. När jag kommer ut därifrån och börjar gå mot Jånte springer han ikapp mig och säger " ursäkta, men jag lovade min kompis att jag skulle springa ikapp dig, skulle du vilja följa med på förfest?". Underligt folk det finns.
Jag tackade för inbjudan och lämnade honom med sitt öl.  

Nu ska jag sova, och imorgon blir det att julhandla <3

Dans från uppvisningen



Okej, då kommer det några filmer från uppvisningen på Estraden! Dock inga från pardansen, för det blev inte så bra filmat. Ni får en bild på mig och Johannes istället ;)

Vi börjar med Baletten :)

 

Här har ni Kristins, Josefines, Emmas och Idas snygg dans! Dock är inte Ida med :(

 

Och självfallet Vogue/Waacking - synd att inte alla kläder och sminkning syns så bra, för det var det som typ var det bästa med dansen .. men men :) I'm the one with the affro!

 

 

Hello People



Hejsan

Nu har jag kommit hem från dansuppvisningen, supermysigt! Blev dock avundsjuk på alla danser jag inte fick dansa :(

Pricken över i:et var nog att få se Kristin, Josefine och Emma dansa, jätte duktigt tjejer! Filmer kommer nog upp imorgon.
Förutom dans idag så har jag också köpt en kappa och skor, självfallet kommer det upp bilder på de nya inköpen senare.

Nu ska jag göra mig iordning sen åker jag inte till Gävle för att träffa Jonathan, mys<3

 

The one who creeps in corridors

Nu sitter jag i korriodren. Snart NaturKunskap.

Efter denna långsamma lektion blir det svenska, efter det mat (igen), efter det träning och sen Jonathan. Mysdag med andra ord .





Old pic, men så där är mina planer på att ha håret på uppvisningen. TJOBOLGOHOO. Uppvisning imorgon.

Puttes Lektion



Idag blev jag riktigt deprimerad. Vi hade en mycket annorlunda historia lektion. Kommer inte gå in på detaljer vad vi gjorde, men just nu känner jag mig väldigt ovärd allt jag har.

RSS 2.0