Har vi det mysigt? Jaaaaa, det har vi! såklart..

Satanbananas vad mysigt vi har det. Ihoptryckta i soffan, nästan sittandes på pascal och äter kladdkakesmet, nomnom.
Vi skulle fösöka ta oss till Ica på spark med pascal som draghjälp, men tjii fck vi, det gick inte alls så bra som vi ville! Först gick det tungt som ett as, sen kom nedförsbacken och då dog vi nästan lite istället. Nästan halvvägs kommer vi på att nog inte är någon idé att försöka ta sig längre då det är grusat resten av vägen, och dessutom så börja mimmipimmi nästan gråta för hon fryser om fingrarna så förfärligt, dom var tydligeen blåa redan, fast vem vet, hon kanske glömde att hon hade blå fingervantar under de svarta vantarna, så det var kanske dem hon såg och blev an aning förvirrad?
Hursom, vi vände hemåt och dumpade sparken som inte var våran, och mimmi begav sig mot preem då hon inte klarade att gå så långt som till Ica (mes), och jag tog lilla pascanama (pascal) och gick en efterlängtad promenad, från hans sida då.
Nu glor vi på project runway och väntar på att kladdkakan ska bli klar, och där ringde klockan!
NOMNOM, nu blire tjockiskalas!


/Simone
(best sis ever!)

MoreFotograf - Johan Brünolf Sällquist

 


Johan Brünolf SällquistGoddag alla!

I torsdags var en fotograf från Stockholm här, även känd som Johan Brünolf Sällquist. Här har ni tre bilder, ni får ser mer sen ;)

 
Fly me to the moon

Hej alla.

Nu är jag hemma, hemma- hemma.


Det började på fredag, jag åkte in till Gävle och tränade med Johannes, det gick helt okej. Hade dock ont i huvudet så jag var lite seg..
Efter det gick jag och Tomas och köpte bl.a. Choklad (<3) sen gick vi hem och tittade på film, mys mys. Sedan, klockan 5 på morgonen gick jag upp och gjorde mig i ordning. Sen konkade jag ner på stan i Gävle, där var det jag, uteliggarna och plogarna. Ehehe. Jag gick vidare ner till Ackes, och stod där ett tag och frös häcken av mig med Kevin, sen kom den efterlängtade bussen <3
3 och en halv timme tog det att åka till Hallsberg där tävlingen var, och när vi kom dit var det bugg först och en massa annat, så jag fick inte dansa på ca 3/4 timmar.. 

Men, när klockan väl slog 14.00 så startade standardklasserna. Jag och Johannes hade nummer 159, så när vi hörde vårt nummer sägas på första plats blev vi självklart sjukt glada, men också mycket förvånade. Som sagt så är standard inte vår bästa dans. Standard är alltså vals :)

När alla standardklasser var klar gick vi vidare till latin. Där gick det också sjukt bra, vi tog hem en andraplats där och på första plats kom Emelie och Kevin, också från Ackes. Go Ackes!

Så vi tog hem en första och andra plats- känns riktigt bra!

Vi kom hem vid 1 på natten, så då konkade jag vidare hem till Jonathan där jag sov, super mysigt <3 På söndag åkte jag hem på 12-tåget, packade om och slängde ner mina träningskläder i väskan, sen satte jag mig på tåget igen och åkte tillbaka till Gävle för att träna. Men detta var den sista träningen för baletten och Vogue/waacking, för nästa lördag är det uppvisning!

Fick inte så många bilder från tävingen i Hallsberg, vår kära fotograf blev Moa så vi väntar på bilder från henne. Men så länge så kan ni få se de jag har och en film på mig och Johannes när vi dansar vals.

Lite bilder från bussen Gävle - HallsbergDessa gossar satt bakom mig och Emelie, dom var inte jobbiga alls. Nej nej.


   

Alex :)Jag och Johannes - Vals

Soon


Okej, snart drar jag!

Jag är fortfarande lite sjuk, för att inte tala om trött. Men det är nog bara vädret ;)

Så nu ska jag slänga i det sista i min väska, sen åker jag in till Gävle för att ha den sista träningen med Johannes, det är standard (alltså typ vals) som vi är sämst på, så det måste vi verkligen träna på.
Efter det går jag hem till Tomas, för han är så snäll och låter mig sova där. Tur det, annars lära jag gå upp ca 3 på morgonen och åka bil in till Gävle =/

Och sen på lördag, kl 05.00 åker jag från Ackes till Tävlingen i Hallsberg! Första pardanstävlingen på länge så är som sagt sjukt nervös. 

Ska försöka ta många bilder, och spela in lite. Tror inte jag har lagt ut nån video då jag dansar pardans, så det är väl dax för det ;) Kram!

Nervös?

Ja


coldhello, jag är en isbit.

ska dra på mig lite kläder nu, äta lite, packa lite sen drar jag och Johan till lokalen för att träffa Johan. Han ska ta lite foton till nåt arbete han håller på med, så jag hoppas jag duger som "modell" även då jag är lite sjuk.. 

Byee 

One Day Off
Denna dag kom mycket lämpligt. Dock är min laddare i skolan, så inget plugg för mig. Hohohoho.


Ska snart hoppa in i duschen, kanske dra mig igenom snöstormen för att komma till Ica, we need candy.

Sen blir det Gävle och leta danskläder till uppvisningen, och dansträning med Johannes.

Snart är det lördag, Snart är det tävling.  


Det blir så tomtÄlskar det.Men vart tog tiden vägen

Nu börjar detDet är nu det börjar. Alla förseningar. Gud vad jag hatar x-trafik.

Thank you god for cookies.

Ny dagGud vad dagarna går fort nu.

Nu ska jag kolla på latin VM, mamma spelade in <3 Sen måste jag packa för det blir det dans hela dagen :)

Kram

And I'm BackNu är jag hemma från två helt underbara dagar i Tierp!
Vi hade soundcheck 16.20 på fredag - det gick sådär, min dans gick inte så bra - för den var inte klar.
Hade inte hunnit mixa den heller, så fick dansa hela låten - ca 3 min improvisation alltså..

Kl 6 började allt, den var ca 400 personer som var där och tittade, jag brukar inte vara nervös, men då var jag riktigt nervös. Som tur var är Karl så avslappnande <3
Hide and Seek dansen gick jätte bra! Och min dans blev helt okej :)


 
vår nya dans fick vänta lite till - tills den är perfekt.  


På kvällen drog vi till Karl - vi blev typ 7 personer som mös framför tv:n. Sen gick jag och Julia och sov i Karl super stora mysiga sköna säng <3Här är Julia, hon går kulturama i Stockholm andra ring - helt grym på att sjunga.Karl, Ebba och Matilda <3

Så, nu ska jag äta lite, sen drar jag in till Gävle för att spela lite piano med Jonathan. Skratta inte - jag ska lära mig.

GaletDet gick galet dåligt att träna, är super trött och mår illa.
Älskar låten, men känns som om att jag kommer förstöra det ..vi får se hur det går imorgon, är iallafall sjukt peppad på min och Karls dans!

BibblanHar kommit fram till att jag har panik under vatten. Kul att få reda på när man har livräddning. Verkligen.

Satte mig iallafall på bibban idag, drack lite varm choklad och läste <3 Ni som ser mig som en nörd, ni har nog rätt. Men den här gången väntade jag faktiskt på min buss:)

Imorgon åker jag till Tierp och dansar, en dans med Karl och en själv. Så känner att jag verkligen borde gå och göra en dans nu.. 

Inspirerad

 Nu har det gått nästan en månad sen jag var på arrangörsutbildningen. Så jag tänkte att det är dax att berätta om min idé.

Jag vill få upp unga på scenen. Känner många talanger som aldrig får sin chans att visa vad dom har. Så jag vill ge dom en möjlighet att göra det!
     Alla ni som nu tänker på "öppen scen" tänker i helt rätt banor. Skillnaden är att jag vill ha mer än bara musik, jag vill ha dans, teater, konst, poesi, stand up - kanse vill man bara visa sin helt otroligt grymma outfit?

Jag vill ha med allt.

Jag har skaffat mig lite kontakter i Bollnäs, så jag ska byta band med en kille där så vi får band från Bollnäs som kommer och spelar. Känner också några från Uppsala och Stockholm som kanske skulle kunna komma och köra.

Detta är alltså inte bara för Ockelbo!

Som sagt så är detta bara idéer. Men blev så sjukt inspirerad av Björn nu som sitter och peppar mig så lära få ur mig det.

Vet fortfarande inte vad jag ska kalla detta evangemang för.
Jag tänkte nåt i stil med - scen för unga.. typ
Björn tyckte - Mima Med Mimmi - MMM. Skrattar fortfarande åt det.

Har ni idéer säg till!

Good girlhelllo

Nu har jag just ätit mat - som jag själv lagat. Tycker jag ändå var väldigt duktigt av mig då jag egentligen bara ville gå och lägga mig i min lilla sköna säng.

Nu snart drar vi till affären också, handla nödvändiga saker som kakor. Desperate Housewives ikväll så då måste man ha kakor.. och te <3

Om ni inte har förstått det så är mammma borta. Min bror kan inte laga mat och pappa kommer hem för sent, syster är veg så då är det jag klar. = COOKIES.

KarlJag blir jämt så glad när Karl ringer. Jäkla gullunge.


första tävlingen
Okej.. puh.. Då kör vi

Jag och Johannes har nu anmält oss till vår första tävling i år. Är sjukt nervös.
Jag är borta på två av våra träningar nu.. Så.. Känner att jag failar ganska stort och förstör för oss .. =/


And Then I Heard You Play
Trött


En dag som börjar dåligt - slutar dåligt

Gävle med snyggingarnaHello! Idag drar jag till Gävle och träffar Karl och Mikaela. Vi ska sätta ihop en helt awsome dans, för hoppningsvis så kommer jag och Karl att kunna gå igenom vår dans också, snart är det Öppen Scen i Tierp!

Jag ska inte dansa egentligen, jag ska koreografera så får snyggingarna dansa häcken av sig :) Jag har redan huvudet fullt av idéer och Karl har jämt sjuka/underbara steg och lyft, nu har vi ju också Mikaela som nog kan lägga in lite mer linjer i dansen  - så det här kommer bli sjukt bra!byee ~


Elina Meuller


Gott folk!

Jag har lärt känna en fotograf - under UKM i somras. Denna fotograf råkar vara väldigt duktigt, och jag uppskattar verkligen de foton hon har tagit på mig och Karl då vi dansar!

Här har ni ett smakprov på ett av hennes fotografier, annars tycker jag att ni ska besöka hennes fotoblogg för att se mer!
www.meullerphoto.blogg.se

RevynHola, nu har jag precis kommit gem från Ockelbo revy, känner mig lite gammal ehehe.

Men måste säga att jag alltid garvar åt dom, då och då blir det lite trögt. Men så blir det as kul så fort Fredrik kommer ut på scenen. haha.

Älskar hur dom total dissar Ockelbo med deras skitsnack <3


HumanioradagenHej!

Idag är det humanioradagen! det firas med fika i cafét med klassen och långklänning <3

Just nu sitter jag i aulan och väntar på att få höra en föreläsning om egyptologi, kan det bli bättre?

Dock sov jag över, så jag kom hit en halvtimme för sent, men nu är jag här så det är bara att köra på!


Eeh..
Kom just på mig själv med att äta Geisha och dricka juice...
Vem dricker juice till choklad?

Jag kan inte behärska migDet är galet. Det är som godis, fast bättre. Jag kan inte låta bli, även om jag har så sjukt mycket annat att göra. 

Ser jag en bra bok eller en välkänd (som jag inte har läst), så måste jag låna den. 

Jag läser redan Jagad, så såg jag  En vampyrs bekännelse, på bibblan idag. Jag kunde inte bara ignorera den.. så den ligger här bredvid mig nu.

Småläste lite i den redan på biblioteket, och även då texten är löjligt liten och svenskan typisk gammal, så var det nåt som gjorde att man helt enkelt inte kunde ställa tillbaka den i bokhyllan, utan ta med den hem.

Jag har både svenska, historia och idrotts läxa, och egentligen måste jag läsa ut House of night serien för den ska tillbaka nästa vecka. Men.. Jag vill läsa allt :((((


Pardans

Hej alla!

Idag var det en ganska skön dag, världens sovmorgon - fick sova till 8!
Efter skolan blev det fika med Johannes, och efter det gick vi och fetade oss på McDonalds. Men det får vi göra för vi tränade sen :)

Så, för er som inte har förstått det, jag och Johannes är partners igen :)Gammal och dålig bild, I know - men Jag och Johannes iallafall :)

Jagad

Ny bok - Jagad


Gick runt lite efter nationella provet i engelska idag, såg då att bibblan på Vasa har fått in typ alla böcker i serien House of night, så jag passade på att låna den femte boken :)

Börjar bli lite trött på dom, böckerna blir mer och mer oseriösa. Men efter att ha läst så många ur serien så kan jag inte bara sluta :)

Hoppas iallafall att den femte är bättre.Nu ska jag göra varm choklad!

Mer än ögat serokej hörrni pörrni. Ny kategori - Böcker
Har länge nu tänkt skriva "veckans bok/böcker" där jag tipsar och skriver om de böcker jag läser och har läst. Dock är jag så lat, men nu ska jag göra ett försök iallafall!

Veckans bok blir Mer än ögat ser med Melissa Marr.

Har hört mycket om den, inte just om handlingen men den kommer jämt upp lite här och där. Så jag bestämde mig för att läsa den. Tyvärr tog det allt för lång tid, speciellt då jag måste låta läxor komma före "fritids-läsning". Men nu är den utläst, och jag måste säga att den är helt okej.

Den har sina stick, men för det mesta måste jag säga att den inte var så fängslande. Jag satt gärna vid facebook samtidigt som jag läste.
     Efter att ha läst x antal böcker av Katarina Von Bredow (en känd ungdomsförfattare) så blev det som en lättnad att läsa ett litet annat språk. Menar inte att den klassas som en vuxenbok, men jag slipper "ungdomssnacket" som jag stör mig ganska så mycket på.

Mer än ögat ser är en klockren fantasybok. Allt från alver till oknytt och andra påhittade saker följer med, mycket orealistiskt men ändå skriver Melissa denna bok som en självklarhet att dessa finns, vi ser dom bara inte. Nothing weird about that.Slutsats. Mycket bra skriven men helt enkelt inte fänglsande nog. 
Finns fler böcker i den här serien, frågan är om jag fortsätter på den.  

Nov 8 2010Vad ska man göra om man lever på inspiration, och inspirationen försvinner?

Sneak PeakNu drar vi igång igen.
Vår nästa dans kommer att uppvisas i Tierp den 19 november på öppen scen - be there!

Här har ni iallafall en liten sneak peak :)


I <3 karl noremo

jag älskar Karl noremo - du är bäst!
(Blog-rape - men jag älskar dig ändå :)

Hola baby!

dagens gästbloggare - karl noremo!

Sitter nu här på min underbara danspartners rum och bloggar. Är nu här i Ockelbo, underbara lilla Ockelbo, för att dansa, äta muffins och bara mysa med min kära Mimmie!

ska nu vidare till danslokalen för att DANSA ! så hör av mig mer senare!

Checka också min bloggkarlnoremo.blogg.seLOve Karlen

The moment i said itSnart kommer Karl.
Snart ska jag klä på mig.
Snart ska jag städa mitt rum.
Snart ska jag göra klart mitt porträtt.
Snart ska jag äta.
Snart ska jag fixa all musik.
Snart ska jag dansa.

                                                                                                                                

                                                                                                                               Snart.

Bio!

Hola!

Om ca 20 min drar jag till Gävle för att se "Lyckan, kärleken och meningen med livet" con mi madre y hermana. Dom har varit på sin klass där dom lär sig italienska så vi avslutar dagen med en myskväll på bion ;)


Just nu väntar jagt också på ett litet samtal från min vän och danspartner herr Karl Noremo. Får se om han kommer ihåg mig annars får väl jag ringa igen :)


Kram!


HemmA


Kom precis hem, är super trött men väldigt glad :)

Vi kollade på Inception igår, galet bra. Inte bara det är själva filmen är bra, utan hela idén bakom den. Man kan inte bara sitta och titta på den, man måste hela tiden tänka. Och även när filmen slutade, hade man flera frågor kvar och jag har en känsla av att väldigt många har kommit fram till olika slusatser. Alltid lika intressant :)Men nu ska jag ner och äta frukost, för det han jag inte i Gävle. Jäkla dunder frukost ska det bli. 
Sen måste jag få tag på min systeryster och Agnes, så får vi se hur planerna ser ut idag :)  

Filmkväll

Nu åker jag till Gävle och har en liten filmkväll med Tomas, ha det gött alla!

Galet mycket dans!


Well hello!

Har inte blivit mycket bloggandes då jag har varit i Bollnäs på utbildning - skriver mer om det sen.

Bloggen är också under renovering, men är snart fixad !

Därför tänkte jag bomba er med en massa dans :)
Blev supersugen på att dansa - alla danser.

Så, jag tog med mig jazzskorna, latinskorna och streetskorna och körde på!StreetStreet - improvisation.Jazz - bara skoj, ta det inte seriöst ;D Och Karl - jag hade tänkt mig nån sån här låt till vår dans ;)
Modern dans - improvisation genom hela dansen :) Det här är också låten jag tänkte uppträda med i Tierp på öppen scen, hoppas jag får till nåt..


Kram!

RSS 2.0