kladdkaka




You could be happy, And I don't know.



Nu är jag hemma igen! Det har varit en väldigt lång helg, och sängen är väldigt eftertraktad.

I fredags var det meningen att vi skulle fira lilla Conrad som har fyllt 17, men det blev bara kaos och det slutade med att det inte blev något och jag, Olivia, Lisa och Hannes slutade på ett café. Senare på kvällen blev det dansträning, hade helt glömt att vals var så jobbigt!
     Efter det gick jag hem till Jonathan och vi såg på Inception, dock inte hela för vi somande efter mindre efter hälften (a)

På lördagen gick jag på morgonen till Ackes lokaler och lärde mig koreografin som skulle dansas på The Local Hero Galan, 2 timmar med bara koreografi sen skulle allt sitta. Panik, ja. 
     Hur som hellst så åkte jag hem sen, för att packa alla saker till Galan och göra mig iordning. Vi skulle typ locka håret, och min locktång är fortfarande hemma hos Linnea sen halloween, så vad gör man? Jo, man ringer Ida Olsson. Kvinna har allt.
    Off till Gävle, där sprang jag upp till Jonathan en snabbis och sen vidare till Ackes lokaler för att göra mig iordning med tjejerna. Vid 8 promenerade vi vidare till Kulturhuset för att dansa för Ida Long. 

Själva dansen gick ändå helt okej, stegen satt inte precis, men känslan var där. Hoppas på att en film kommer ut snart med låten och dansen!

Och nu idag, söndag, fortsatte dansen. Började med pardans, latin och standard. Sen till Jonathan som gymmade på som tusan, och efter hans gympass gick vi hem till honom för att äta. 
     17.00 blev det clubdance. har saknat house som fan så det var sjukt kul att få köra igen.

Här har ni lite bilder från kvällen !



Så här såg jag ut, vi skulle alla ha någon slags uppsättning med lockar, som i typ Mad Men.













Baron Bane




Nu får det vara nog med bilder!

Hoppas ni har haft en bra helg, byee!

Ida Long





Är lite smått glad nu, fick bekräftat att jag ska dansa på konserthuset för Ida Long på lördag! Ida Long är min danslärare och en sångerska i Gävle, så det här ska bli riktigt roligt!

Nu ska jag sova, förhoppningsvis hinner jag blogga lite under helgen.

Godnatt!

UKM




Nu kör vi igen! I början av februari ska jag och Karl tävla i UKM igen, förhoppningsvis går det lika bra som förra gången. Skillnaden från då är väl att jag den här gången anmälde mig två gånger, en gång för dans och en gång för utställning av mina teckningar.

Och om det inte går så bra, så ska jag nog anmäla mig som frivillig jobbare eller nåt och arbeta på festivalen :)

Kul ska det bli iallafall! Ny dans och nya konstverk kommer :)


vill bara avsluta med att säga några ord: Tack Antonia för att du är den underbara människa som du är :) Du är bäst! <3


The last pole

idag var den sista poledance- lektionen, väldigt sorligt men ändå sjukt kul. Vi fick lära oss ett sista trick, så nu kan jag ca 8-10 st :D
i slutet fick Vanessa, hon är typ lärling där just nu, visa vad man gjorde i steg 2. Då blev vi också bjudna på lite  cider, så min kväll med poledance och lite dricka blev ju inte så tokig. Speciellt inte när man kommer hem till en liten sötis <3

Dock blev inte resan till träningen lika bra, missade min hållplats, så jag tänkte hoppa av vid nästa. Problemet är bara det att nästa hållplatsen låg väääldigt långt bort. Så jag gick där i halkan. kämpade hela vägen fram till träningen. Starkt av mig.

Nu måste jag övertyga Jonathan att Simpson är bättre än Family Guy, och plugga spanska. Woho.

/ M

Snabbis!



Jag har haft ganska fullt upp, därav har jag inte hunnit skriva om tävlingen m.m.

På söndagen var jag och Karl på Gävle teater och dansade på ett sätt jag tror vi aldrig har gjort förr. Den här gången hade vi faktiskt en känsla när vi dansade, istället för att försöka skapa en känsla.
    Vi vann inte tävlingen, men vi är nöjd ändå. Speciellt då koreografer kom fram och berömmde oss och då flera från publiken kom och sa att dom hade blivit berörda. Det har nog alltid varit mitt mål, att få publiken berörda - så jag är mer än nöjd :)
     Kanske gick det så bra för att jag hade en person som jag verkligen gillar i publiken..

film kommer senare!

Recension kommer senare och lite om den nya boken jag läser.

Godkväll!


     

Och så far vi igen



Nu ska jag bara packa ihop alla saker och slänga på mig lite kläder - then off to the train. Jag hoppas det kommer bli en bra dag, jag är iallafall super pepp på att gå ut på scenen med Karl och dansa skiten ur alla, inte för att vi kommer göra det - men det kommer bli kul!


22



Nu är jag hemma i lilla Ockelbo igen, med mig hem fick jag en röd kappa. Hittad på myrorna:)

Vi har haft en mysig dag, vi har sett några av de andra dansarna och kan säga redan nu att jag och Karl inte kommer att vinna, tur att vi går in för att ha kul och inte för vinsten ;)

Men nu är jag super trött, så ska nog slänga mig på soffan en stund, ha det underbart.

Gävle Teater



Hejsan,

Idag åker jag in till Gävle för rengep inför morgondagen.
Jag och Karl samt en massa andra sjukt bra dansare kommer tävla på koreografitävlingen mitt i Gävle på teatern. Så ni som har varit sugen på att se oss dansa så har ni er chans nu, biljetter finns att beställa på www.gavleteater.se. För er som är över 15 blir kostnaden 80 kr, och ni som är under 50 kr. 

Tävlingen börjar kl 16.00 på söndag. Missa det inte ;)

 

Fotograf - Elina Meuller


Nu kör vi! :D:D:D

Himlen börjar här



Den här boken.. Jag har inga ord. Ibland undrar jag om man kan gråta mer än mig.

Ska försöka mig på en recension på skapelsen senare.

På söndag fyller Karl Noremo år. Puss.

Bortglömd

Ehehe, min blogg blev lite bortglömd, ber om ursäkt. Ber också om ursäkt ifall jag har stavar "bortglömd" fel. Så, nu vet alla hur bra jag är på svenska.

Har haft fullt upp med skola, plugga, poledance och Jonathan. Men jag ska försöka bli mer aktiv! Och kanske skriva lite mer meningsfulla inlägg istället för bara "hej, idag var jag i skolan bla bla bla", kul läsning liksom. Haha, så sitter du och läser det här ändå, helt onödigt ;D


Nej, inte helt onödigt, ska skärpa mig. Sluta inte läs.

Har börjat med en ny bok, skriver mer om den senare.
Har snart pantat klart alla burkar till klassen, jag har kommit upp i 826 kr - hur grymt är inte det?

Men nu ska jag tydligen till Ica igen, hoppas jag får kakor den här gången. 




Gammal bild då vi dansade Clown-dansen på Estraden. Lite nostalgi över det hela, saknar moderna dansen <3

PÅ SÖNDAG TÄVLAR JAG OCH KARL I KOREOGRAFITÄVLINGEN PÅ GÄVLE TEATER KL 3. BESTÄLL BILJETTER PÅ TICNET.SE OM NI VILL SE OSS! :D 


Veckans bok



Veckans bok blev " De tatuerade änglarna" av Melissa De La Cruz. Boken lånades i helgen då Jonathan låg och sov och jag passade på att ta en liten promenad i Gävle. Promenaden slutade på biblioteket, haha.

De tatuerade änglarna

Den här boken var faktiskt mycket bättre än vad jag hade väntat mig, framsidan fick mig att tvivla starkt. Den gröna färgen blev lite för mycket och tjejen på framsidan påminde om då tvprogram försöker vara moderna - men det blir bara löjligt. Som typ Top Model's början, pinsamt. 

Men så tänkte jag, man ska inte dömma boken efter dess omslag. Så jag lånade den. 
     Som jag sa så var den faktiskt ganska bra, den handlar inte om änglar om ni tror det. Det är en hemsida, typ som facebook, det är en sångare, det är kärlek och det är trubbel.  Det hela kretsar egentligen runt hemsidan, hur den tar över och hur ungdomarna litar helt blint på den. Man får från början en liten aning om att hemsidan är mer än bara en hemsida, och att alla mysterium verkar ha en koppling till hemsidan. 

 

Jag  skulle säga att boken har nästan allt. Mystiken, kärleken, vänskapen, intresset, början, mitten och slutet. "Sex, drog's and rock´n´roll". Men, bara för att jag gillar choklad, ketchup och leverpastej så betyder inte det att jag blandar dom. Lite så blev det med boken, det blev så mycket så man han inte riktigt komma in i varje grej, jag kan fortfarande inte sätta fingret på vad som egentligen var temat på boken.

Orsaken till varför den här boken inte kommer riktigt upp till toppen är att till skillnad från de andra "topp-böcker", så är det mycket som bara blir skit. Saker man struntar i, saker som är obetydliga. Om man jämför med t.ex. Melissa Marr's böcker så skriver hon något så har det en betydelse - det är inte bara skrivet för att fylla ut. Även om "tatuerade änglar" aldrig riktigt blev tråkig och man fick faktiskt aldrig den där känslan av att dom bara fyller ut med text, så blev heller handlingar och texten aldrig riktigt så betydlig som den kunde ha varit.  

Tror det finns en del två, annars var det ett väldigt underligt avslut. Kommer jag läsa del två? nej. - kräsen som jag är.

/ Mimmi

Photos Af Elina Meuller



Hejsan!

Tänkte visa er några bilder som Elina Mueller har tagit. Om ni vill se mer av henne kan ni kolla in hennes fotoblogg här : Elina Meuller








Nu ska jag äta choklad och mysa framför brasan :)

2011 schema



Hejsan!

Imorgon börjar mitt nya schema, är inte så glad över det. Men ändå helt okej eftersom att vi har blivit varnade ända sen då vi började att vi hade ett slappt schema och att det kommer bli värre. Och ja, det blev värre.




En sovmorgon iallafall, det gillas. Det sämsta är nog att vi har kulturhistoria på fredag eftermiddag och slutar då kl 5.  På tisdagar blir det okcås kl 5, men då har jag iallafall bild :)

Idag ska Elina försöka skicka bilderna till mig från vår photoshoot, hoppas det går - det brukar jämt krångla. Sen måste jag prata lite med min lilla danspartner, planera lite små saker och koreografer :)))))

Förhoppningsvis ska jag försöka göra en ny header med de nya bilderna också.. Har blivit sjukt inspirerad av både Olivia och Elina (fotografer och vänner), så nu blir nog Jonathan offer för kameran. Hehe.

Muffins, snoddas och chokladkakor



Nu har jag stått i köket i typ 3 timmar.. och bara bakat. Johan hälsar btw. Johan och hans estetar vänner är här, medans jag och Jonathan hänger i köket, eller ja, jag hänger - han spelar.

Detta har jag lyckats skapa :





Min typ.. hundbajs-muffins. Ingen har än vågat äta den.









karamellfärg <3

Nu ska jag gå och vara social, någon tog just fram gitarren så nu blir det mys :D


En liten söt pojke sover bakom mig


Nu sitter jag hos Jonathan igen, jag vågar inte sätta på lyset eller typ hosta för jag är rädd att jag ska väcka han - ja, klockan är kvart i 2, men han är så himla gullig nät han sover :)

Tänkte ta en promenad till biblioteket medans han ligger och myser under det varma täcket, ska bara skriva en lapp och säga vart jag är, haha. Känner mig som Robert i " Remember me", hahahahaha.. Humor. Hittar inte ens ett papper -.-

Fick ett litet sms igår som gjorde hela min termin kan jag säga - Kajsa den sköna skrev att den underbara boken "fallen ängel" har en uppföljare, så det verkar som att det är en serie!!!!



Kram

Hemma


Nu sitter jag här hemma i Ockelbo och fryser, väntar på att min pizza ska bli klar (a).
Har precis anmält mig och Karl till "skapa dans" - en tävling där man koreograferar och blir bedömda med hur man dansar till musiken :) Juryn är från olika länder och vinstpotten är på 3000 kr, så vi får hoppas det går bra! För övrigt ska vi väl som vanligt bara ha så kul vi kan :)

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske att jag åker in till Jonathan eller så kommer han hit.. Hoppas iallafall på en liten filmkväll :)






PUSS PÅ HELG!

Samhäll och det piper



Sitter just nu på samhäll, och efter det slutar vi! Tidig helg <3
Vi går igenom regler för svenska medier, men mn data piper.. Eller mer att det tickar som en bomb. Så är lite rädd att den typ ska.. sprängas eller nåt ;D

Men nu ger min lärare mig sitt evil eye, så måste lägga ner datan. Haha

Smuggla kakor i centrala Gävle

Igår efter skolan trallade jag hem till Jonathan.. Men mina kakor <3 Där glömdes tiden bort så jag fick springa till bussen för att sen träna poledance :D

Det gick sådär, har nya blåmärken nu -.- Tyvärr kan jag inte vara med på "pole-Party", avslutningen för jag är under 18 och dom kommer servera alkohol där. Men istället så ska jag "uppträda" på tjejkvällen som dom kommer ha där, så det ser jag fram emot!

Efter dansen åkte jag och Simone till Java och åt lite, och efter att vi hade smugglat lite kakor trallade jag åter igen hem till Jonathan :)


Vem är klar? Jag!



JAG ÄR KLAR MED MIN FÖRDJUPNING!

Gur vilken lättnad! Äntligen kan jag skaka av detta arbete från mina axlar, nu är de endast en redovisning kvar på historia A kursen, och jag kan inte förklara min lättnad. 

Om ni är lite nyfikna på vad det är jag har skrivit om kan jag berätta att det är om kvinnan i antiken, då jag själv tycker att det är intressant om kvinnans historia. Eftersom att vi endast läser om mannens historia ville jag fördjupa mig om kvinnans, intressant läsning men också mycket lång. 

Kan posta min "diskusson" här, så ser ni några slutsattser på mitt arbete :)

JAG ÄR KLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR! 

Förintelsen

Nu ska jag arbeta med förintelsen typ resten av dagen. Är inte så pepp, men efter några svängar ner till Vasa café så ska jag nog klara av det.

Wohooooo

Ett kapitel kvar



Ett kapitel kvar i min bok "Fallen Ängel". Sparade den sista tills ikväll <3

Denna bok borde alla läsa.

Första dagen



Okej, första dagen i skolan och jag är helt slut.
Fick uppgifter på historian på en gång, redovisning på torsdag. Inte så kul då jag fortfarande har min fördjupning kvar.. Och nej, jag har inte arbetat på den, mitt dokument är uppe men endast några rader är skrivna. Jag somnade när jag kom hem, och sedan har jag läst min bok som jag äntligen har fått <3

Fallen ängel heter den, kan nog inte beskriva i ord riktigt vad jag tycker om den - det har inte riktigt smält än. Började läsa den idag och har läst ca 180 sidor, så som ni kan förstå så ligger den redan varmt om hjärtat.
     Den påminner lite om Twilight. Inte alls samma historia, men den tar fram samma beroende. Tyvär är det här ingen serie, så jag får börja kolla på författarens andra böcker...

För övrigt har jag två andra böcker som jag läser också.. tre egentligen men jag räknar inte böcker man måste läsa i skolan.. Vi får se hur det går med pluggandet när man har så mycket intressantare saker att läsa om (a)

tutorial - häst

Hejsan!

Tänkte att jag skulle visa steg för steg hur jag gör när jag ritar. Motivet idag blir en häst, brukar aldrig rita hästar men vet att det finns ett stort intresse för att rita just hästar hos folk, så jag försöker rita en. (ursäkta den dåliga kvalitén på bilderna)
Men förvänta er dock ingen superhäst..



Börja med grunden. Kan vara bra att ha en bild du ritar av, så du ser anatomin. (dock är det inte den bästa anatomin på min teckning, huvudet blev en aning för tjockt och pannan för kort)




Nästa steg är att lägga på lite detaljer, sätta ut vart ögonen är. Tänk på att en hästs ögon sitter väldigt långt ut, så även om det känns konstigt när du ritar det, så är det rätt. Runda är dom också. haha.
Iakta din bild noga så du sätter ut ögon, nos m.m. på rätt plats. Vissa kan tycka att det känns lite lättare att sätta ut "hjälplinjer", så man kan se vart som är mitten av huvudet.



Nästa steg är ännu mer detaljer, sätt ut näsborrarna (heter det så på en häst? haha). Dra ett ganska så svagt streck vid mitten av hästens huvud, och tänk sedan att den punkten är den som "står ut mest", därefter går det neråt till ögonen. För att få det så det blir en fördjupning skuggar du lite lätt på sidorna av sträcket, fast en bit ifrån - inte precis intill strecket. Börja också rita dit käkarna tillsammans med lite skuggning, och ögonen kan få lite mer detaljer.
obs - var noga med att inte rita för hårt med pennan. De flesta streck du ritar nu kommer sedan skuggas ut.




Lägg till lite hår, skugga lite kraftigare och ge hästens ögon färg. Se till att en "ljus fläck" är kvar vid ögonen, så dom inte blir hel svarta. Det ger lite mer liv i dom och visar lite ljus från någon ljuskälla.
Här har jag också börjat dra lite svaga sträck så jag sedan vet vart jag ska skugga. (se längst ner på mulen)



Nu är det dags att fylla i dessa "streck". Börja skugga mer på de ställen du redan har skuggat på, ge vissa ställen mer färg än på andra. Men tänk efter vart ljuset kommer ifrån, så skuggan kommer på rätt plats. Ge ögonen en mörkare färg, när du lägger en starkare skugga vid ytterkanten uppfattas ögonen en aning större också. Börja skugga öronen, lämna en liten kant på utsidan av öronen, skugga lite kraftigare på insidan.




Tillslut kan du lägga in skuggan i håret (hår.. eller vad det nu heter), skugga lite under ögonen, och vid käkarna så att dom står ut lite.

Om du sedan är nöjd kan du låta det vara, själv har jag fortsatt med "stompfs", för att dra ut mina pendrag. När man gör det får man en jämnare yta och det ser mer realistiskt ut. Dock är detta en smaksak.
Har du ingen stompf? Det går med en bomullspinne också, dock inte lika bra :)
Man kan också ta ett finger och sedan försöka dra ut, men det är en aning svårare att få de jämt då. Försök isåfall helst på ett annat papper först.





U got it?

Dans vårterminen


Sitter och tittar på lite priser på dansen och har kommit fram till att jag måste betala ca 2600 kr - och då har ändå föräldrarna bidragit med sin del.

Synd att poledance ska vara så dyrt..

vi får se hur det blir med det här..

Kära gäverängebor



Nu har jag precis kommit in från att ha hämtat upp lite pantburkar från min gata. Jag trode faktiskt att alla skulle ha glömmt det, verkligen alla. Men så fick jag två samtal där dom frågade om det var idag jag skulle komma och hämta pantburkar. Så lite hopp fick jag då :)

Fick ihop ca tre stora säckar och några små, ganska mycket med tanke på mina förväntningar, men ganska lite med tanke på att vi delade ut till 50 hus..

Hur som hellst, är inte klar än. Har fortfarande några andra hus som inte ligger på min gata och lite pant från företaget Lenny's färg.

Hoppas det har gått bra för resten av klassen också :)

Den 9 januari - pantburkar



Idag är det den sista dagen på lovet. Jag har bara en sak inplanerat - pantburkar.

Jag ska idag samla ihop pantburkar efter min gata, vi lämnade ut papper nån gång före jul och berättade om vår idé att åka till Egypten och för att samla ihop pengar ska vi samla ihop gatans pant efter jul.

Dock har jag en känsla av att ingen har kommit ihåg det här på min gata?

Hoppas iallafall att det kommer gå bra för resten av klassen - och att dom kommer ihåg att samla ihop idag ;)


 

En riddares historia



Har precis sett en av de mest kända tjejfilmerna på tv, och vad kommer efter? Jo, en riddares historia.
Kan en sån här kväll bli bättre? :D


Jonathan




Download



Nu har jag suttit och laddat ner musik i typ en timme. Beatles. Ben.E.King, Elvis, Joan Jett <3

 

Plugga


Idag ska jag plugga.

Vi börjar snart och jag har äckligt mycket kvar på min fördjupning. Tyvärr är mina instruktioner borta, så måste höra med någon hummare om dom vill vara snäll och skicka en snabb förklaring på upplägget :)

Tänkte att om jag skriver här att jag ska plugga så kanske jag faktiskt kommer igång och gör det..

Rolig lördag va? :)


DropDown- meny



Okej, nu har jag hållt på ett bra tag med det här. Jag vill ha en dropdown meny, och vet nu hur jag ska få det. Dock ser det absolut inte bra ut, blir bara lodrätt istället för vågrätt. Orkar inte mer ikväll men om det finns nån kunnig därute kanske ni kan förklara för mig hur jag kan få det vågrätt? :)

Humaniora - Egypten

 Hej!

Tänkte att jag skulle skriva lite mer om vad som händer på min gymnasielinje Humaniora på Vasaskolan.

 En termin har snart gått, en vecka kvar på den och sen börjar vårterminen. Jag har fortfarande kvar ett fördjupningsarbete där jag skriver om kvinnan i antiken. Vet inte riktigt vad jag ska göra med den artikeln sen, kanske postar avhandlingen på internet då det var sjukt svårt att hitta fakta om kvinnans levnadssätt och andra små smaskigheter.
     Vad jag hittade på Gävles bibliotek var två böcker - två böcker. Så jag har haft riktigt svårt att få fram literatur men nu är jag nog snart klar :)'

I klassen (Hum1) håller vi nu på med att samla in pengar till vår resa till Egypten, vår plan just nu är att samla ihop pantburkar. Innan jul skickade vi ut papper på den gata där man bor - och på det pappret står det om vår resa till Egypten och att vi behöver pengar. Därför vill vi att "ni" ska ställa ut alla era pantburkar den 9 januari, så kan vi plocka upp dom.
     Så på söndag ska jag ut och samla ihop pantburkar ;) Jag har också skickat en ansökan om att öppna ett konto för våra pengar, så hoppas jag får svar från dom snart.

Eftersom att vår kära lilla historialärare kommer vara pappa-ledig nu till vårterminen, så kommer vi ha konsthistoria istället för historia. Så vi tog historia A på höstterminen. För övrigt kommer vi ta klasser så som arkeologi, egyptologi, religion, psykologi, filosfi och historia.

 Skillnaden på vår spetsutbildning och till exempel en vanlig samhällsklass är väl att vi tar klasser så som egyptologi och akreologi som andra inte tar, och att vi läser kurser i ett högre tempo. Vi räknar med att inprincip vara klar med vår gymnasieutbildning när vi är klar med 2:an. För att sedan i 3:an ta universietsklasser.
     Hela poängen med spetsutbildningen är att vi får fördjupa oss i det vi gillar.

 Vi läser också engelska kurser i ett litet högre tempo, vi är klar med engelska A (första terminen) och nu den sista veckan ska vi ta engelska lektionerna till att läsa artiklar från historian som är på engelska. Tyvärr har jag inte terminsplaneringarna i huvudet när det gäller engelskan, men vi ska nog ta engelska B på vårterminen, och sedan c på höstterminen. För att sedan i 2:an ta nån universitetklass i engelska. Dock inte helt säker på om det var i 2:an. Hur som hellst så tar vi då också samtidigt en klass på gymnasiet som ska vara som en "stödklass" för universitetet.

 Kommer inte på något mer just nu, men om ni har några funderingar så är det bara att fråga :)

Nya böcker



Idag var det meningen att jag skulle till biblioteket i Gävle och hämta min efterlängtade "Fallen Ängel", kära Kajsa rekomenderade den, så jag tar för givet att den är helt underbar. Men vad händer? Jo, biblioteket är stängt.

Händer alltid mig.

Så, jag gick och köpte två böcker istället :)

Jag knallade iväg från biblioteket till akademibokhandeln - och där hittade jag Elsas Mode och Beautiful Dead.

Elsas Mode vet jag att både mina vänner Kristin och Olivia har läst (har för mig att det var den iallafall) då vi var på väg till Göteborg, och dom verkade gilla den - och dom har bra smak så :)

Beautiful Dead har jag läst mycket om, min favorit bokblogg har nämnt den och Olivia har också köpt den, så jag chansade på den också.




Förhoppningsvis finns min bok kvar på biblioteket tills då jag kommer in nästa gång..

>font size="6">Uppsala - Gävle>/font>

Gårdagen var helt underbar, var som sagt först i Uppsala med Elina och Karl och hade jätte mysigt - För att se nån bild från photoshooten kan ni kolla in Elinas blogg ( meullerphoto.blogg.se ). 
Sen åkte jag vidare till Gävle, där dansade jag lite poledance - vi fick också lära oss en liten strip som var sjukt rolig. Sen åkte jag hem till Jonathan och lärde mig lite piano (shoreline) och mös :)




Karl och Elina - lite mys under fotograferingen ;)



Vår kära fotograf - Elina Mueller




Vi gjorde också en bild där jag ska vara död, och en kula ska typ komma genom mitt huvud. Ska bli intressant att se vad Elina kommer fram till, för övrigt tycker jag att jag passar som död. :)



Så nu ska jag plugga lite, läsa lite och äta choklad.  

     Saknar Jonathan.

Orkar inte



Jag blir fan tokig. Jävla videomaker! Har suttit med Karl och min dansvideo i typ en timme nu, men det går inte att få upp den på youtube -.-

orkar inte

Hos Jonathan



Hej! Detta inlägg blir ifrån Jonathans data, han är just nu i duschen och jag övar piano.. Eller jag gjorde... eheee

Hur som hellst, vår dansdag och vår photoshoot med karl och Elina gick helt sjukt bra, bilder och filmer på dansen kommer senare, tills vidare får ni njuta av vår flumdans - väldigt flum. haha.






För övrigt så kan jag säga att det är lika mysigt i lilla Tierp som alltid :)

Tierp



Hej folk!

Just nu sitter jag i ett musikrum i Tierp. Jag och Karl och tränat sen kl 2 och nu är hon 16 - men vi är långt ifrån klar. Har precis börjat på en ny dans, kan avslöja att låten heter White blanke page. Oh yeah.

Film kommer upp senare - vår Robyn dans vet jag faktiskt inte vad vi ska göra med.. Men den ligger på hyllan ett tag.

Allt går super, men jag saknar Jonathan.
Ha det bra alla - nu ska jag träna igen.

Klar





Nu är allt packat och klart - en väska full av kläder. Fick lite panik för visste inte vad jag skulle ha med mig för kläder till Elina i Uppsala. Det blev lite gott och blandat ;)

Så nu är jag dansapepp, Karlpepp och Elinapepp. Tåget går imorgon 11.26 och vid 13.00 beräknas jag vara i Tierp.

Inte nog med det, så har min bok kommit till biblioteket - så jag hinner springa in dit och hämta den innan jag far vidare till min lilla danspartner.

Kan det bli bättre?


Idag. Imorgon. På onsdag.



Idag ska jag ta mig ut på en långpromenad och fotografera lite - tack vare Olivia. Hon och jag satt och pratade om hennes slutarbete i bild - hon ska då arbeta med foton. Så nu blev jag själv pepp på att gå ut och ta lite bilder. Även då Johan (min tvilling för er som inte har läst här förr eller känner honom) och min kamera inte är den bästa så kan man ibland få till något :) självklart blir jag också inspirerad av Elina - fotokompis. Men hon är så sjukt bra så oss kan man ju inte jämföra ;)
    Det är faktiskt allt jag ska göra idag.. Och fixa vattenfärg <3

Imorgon drar jag till Kära Karl i Tierp. Vi kör på en hel dansdag - vi hoppas att vi blir klar med vår nya dans. Så självklart blir det supermys också!




Fotograf - Elina Meuller

På onsdag drar jag och Karl vidare till Uppsala - där träffar vi Elina som ska fotografera oss. Hon är en jätte duktig fotograf och en sjukt trevlig tjej. 
Självklart blir det lite dansbilder, hon har också lite små idéer - hon sa något om en porträtt, så vi får se vad det blir ;)
För övrigt kan jag ju säga att både vattenfärger och tidningpapper kommer att användas under vår photoshoot. Så.. Vi får se vad det blir :)

Och sen på kvällen drar jag till Gävle för att dansa poledance !



Nytt år - Ny header



Yes.

Här är den, den nya headern. Var tänkt att jag skulle ha en helt annat, men.. Det slutade med den här :)

Tror jag ska mysa lite nu och titta på "Mona Lisas leende". Förhoppningsvis kommer jag iväg till lokalen imorgon och dansar lite:)

Kram!


Shopping



Idag var jag som sagt i Gävle med Olivia och Frida, vi började med lite mat på 9:an med Jonathan, sen blev det shopping!Jag och Olivia fortsatte sen till Valbo, och där hittade jag ett par shorts på BikBok, och i Gävle hittade jag en långklänning :)







Och för alla er som inte har sett mina skor - här är dom :)





Nu ska jag ner och äta!

Kram

M

2011



Nu är det nya året här!

Ursäkta att jag inte har bloggat något, har haft fullt upp - men nu kommer det.

Nyår firades hemma med familjen och Jonathan, vi började i lokalen med mat, spel och biljard. Sedan gick vi hem, myste med film och tittade på fyrverkerier. Supermys.

Dagen efter blev världens slappdag. Och idag, söndag, åkte vi in till Gävle på halv två tåget för att gå runt på stan med Olivia och Frida.
Förutom shopping blev det sen på kvällen chairdance - äckligt kul! Är lite lat så orkar inte skriva om det, men om ni har några frågor är det bara att fråga :)

 




Hoppas ni alla har haft en underbar nyårsafton och att alla får ett underbart nytt år.

RSS 2.0