Här är jag


Hejsan!

För alla er som inte har hittat hit förens nu, så tänkte jag presenterar mig lite.

Jag heter Mimmi Larsson och mitt liv kretsar just nu för det mesta runt skolan och dans. Jag studerar på Vasaskolan i Gävle med inriktning Humaniora, det är en spetslinje där vi specialiserar oss i bland annat historia och religion. Vi läser mycket engelska också, vilket jag tycker är jätte bra då jag gillar språk (dock inte spanska, har väldigt svårt för det). Läser ni lite mer på bloggen så kommer ni märka att vi har väääldigt mycket plugg, och att jag inte har mycket tid kvar av min fritid när alla läxor är klara.



Jag har dansat i ca 8 år, och började tävla vid 13 års ålder. Jag har tävlat i bland annat SM i både disco och hiphop. Men jag kände mig inte riktigt hemma på tävlingarna så jag gick tillbaka till att bara uppträda. Just nu dansar jag mest och helst på Poleandfitness studio, där dansar jag Poledance som också är min favoritdans, något jag verkligen rekommenderar!


Förutom dans och studier så är jag en nörd för choklad och promenader och självklart mysiga kvällar med kompisarna.


Det är just det här jag bloggar om – dans, studier och livet. Jag har bloggat i lite mer än 1 år nu, och syftet med min blogg från början var att alla mina vänner skulle kunna ha koll på mig när vi alla började i gymnasiet och lämnade varandra. Likaså skulle mina vänner skaffa blogg så jag kunde ha koll på dom, men nu tror jag vi dock bara är tre kvar som bloggar… (4 egentligen, men två underbara människor slog ihop sina söta små huvuden och skapade en blogg: jodas.blogg.se)



Jag på Poleandfitness! Älskar min "det här är asjobbigt med jag måste le ändå - min"


Kommentarer
Postat av: Julia

Åååh vad avis jag blir <3 vill också ha en skrivmaskin :(

2011-09-19 @ 08:05:57
URL: http://juliawiktoria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0