Jane Austen



Ny läsning!

Min favoritfilm i bok, jag brukar alltid läsa boken innan jag ser filmen men av någon anledning tänkte jag inte på att den finns i text.

Men nu läser jag den iallafall, på engelska. Trots det gamla språket tycker jag att det flyter på ganska bra, korta kapitell men det är ändå bra.

Så, mitt tips för dagen är " Pride And Prejudice" av Jane Austen.


Kvällspromenad



Nu ska jag göra ett litet snabbt inlägg här, sedan blir det kvällspromenad!

Idag kom Kajsa till lilla Ockelbo, så jag och Kajsa gick till Annika och åt mat där, helt galet vad jag har saknat dom där tjejerna. Han inte vara med dom så länge då jag blev tvungen att åka hem för att få tag på Karl och ringa ABF, jag kanske ska börja ha danskurser för barn i sommar!

Har också varit hos Lena för att se hur det går med standardklänningen. Den är snart klar, hon ska bara sy in den lite och fixa lite i kragen. Det är nog min drömklänning <3

Imorgon blir det Gävle med Karl för lite shopping, sedan blir det lite kvällsfika med Wiktor och sedan hem med världens bästa Jonathan för mys hemma. Ibland leker livet verkligen :)



Gammal bild från uppvisning på Estraden. Den 19 mars blir det tävling i Stockholm, förhoppningsvis är klännignen klar då :) 

Möter Kajsa


Nu går jag snart till stationen för att hämta upp Kajsa, det var så sjukt länge sedan jag träffade henne! Blir nog mycket danssnack och längtan till torsdag då det blir tjejkväll :)

Home


Kan börja med att säga att hur underbar den här helgen än har varit, så har jag en rejäl träningsvärk nu.

Började lördagen med Pussycat dolls pass kl 12.00, sedan blev det super mycket träning på OpenPole. Lite mat där i mellan, men sedan träning igen vid 18.00, då lärde jag mig den nya rutinen som vi skulle uppvisa med. Var lite nervöst då jag hade en timme på mig att lära mig typ en helt ny dans.

Men allt gick bra, jag hade nog inte insett hur mycket jag har saknat poledancen - och då har jag bara varit borta någon vecka. Men i april så kör jag igen!

Här har ni några bilder och filmer från kvällen:)









dansen från "Pussycat dolls- passet"





Tyvärr blev inspelningen på själva poledancen alldeles för mörk, så där ser man knappt konturerna på dansarna och stängerna :(

Tjejkväll



Nu har jag stressat i en timme - helt i onödan.

Mitt första pass börjar kl 12.00 i Hemlingby, så jag hinner alltså inte om jag ska ta 11.26 tåget, alltså måste jag ta 09.25 tåget. Så jag duschade på 5 min, slängde i alla saker, stod just och borsatde håret då mamma kommer och säger att jag kan få skjuts av min faster kl 11.00...

Jätte skönt, men ändå lite jobbigt då man har stressat ihjäl sig. Så nu har jag två timmar kvar, sedan åker jag in till Gävle för en riktigt mysdag och tjejkväll :)

Nu ska jag äta frukost och träna lite tango!

Fri som en fågel



Det är lov. Det är frihet.


Har tillbringat min afton med min storebror Thomas och lekt lite i Photoshop.

Bilderna är tagna av Elina Meuller - se hennes fotoblogg här.








Imorgon blir det dans för hela slanten, poleandfitness har tjejkväll - och hela dagen kommer det vara olika workshops, så jag har anmält mig till pussycat dolls passet, för att sedan träna lite fritt och sen på kvällen uppvisa vår rutin på poledance. Sedan hem till en underbar pojkvän och mysa, kan det bli bättre? (som Karl brukar säga)

På söndag fortsätter dansen, pardans och clubdance. På pardansen har vi börjat med tango (!), så det blir nog fortsatt träning på den delen, jag missade förra lektionen i clubdance, så jag får nog jobba på som tusan för att hänga med. I clubdance har vi alltså mixat house, vogue och waacking = värsta gott och blandat påsen. (Den sista bilden är typisk voguepose, överdriven)

Hoppas alla får en trevlig helg! :)

Förlorad sovmorgon



Nu sitter jag i skolan, medans de flesta troligen ligger och sover.
     Jag ska egentligen ha psykologi nu på morgonen, men hade helt glömt bort att vi hade sovmorgon då vi såg på film sist som gick över tiden.

Så nu sitter jag här i biblioteket med Amanda, som är lika glömsk som jag.

Idag är det iallafall sista dagen innan lovet, äntligen ska jag få sova! På lovet kommer det bli väldigt fram och tillbaka, ska försöka ta mig till Stockholm för att dansa med Karl, x antal fikor i Gävle, mys med Jonathan och typ det absolut bästa - Kajsa kommer hit. 

Kajsa är en utav mina närmsta vänner, hon flyttade till Karlskoga nångång vid 8:an, och jag saknar henne så sjukt mycket. Så det ska bli riktigt kul att få träffa henne igen och ha en liten tjejkväll :)




Of to the Café  

Religion och 7 katter



Hej!

Just nu sitter jag i skolan, vi har religion med en av de mest underbaraste lärarna. Hon är så sjukt fri och rolig. Jag har inte skrivit så mycket den här veckan, och det är för att jag har knappt varit hemma.

Igår var jag på teater med min klass, och sov sedan hos Jonathan i hans mammas lägenhet - tillsammans med hans 7 katter - 7 katter.

sjukt mysigt.

 

Simone Och Mimmi



Så, i lördags hade jag så himla tråkigt. Så jag tvingade min stora syster att sminka mig och fixa mitt hår. Det hela slutade med en liten fotografering :)

Så Simone tog foton, och jag har lite basic redigerat dom :)









Funderar starkt på att bleka mina ögonbryn.

Bloggar jag läser.


Hejsan, här kommer en liten lista på de bloggar jag läser, och motivation.

(observera att dom inte är i rankordning)

Karl Noremo. - en kär vän och danspartner. En blogg där han skriver om sitt härliga liv i Stockholm, där han visar en lite gladare sida av livet som jag alltid vill ta del av då jag känner mig lite nere. Varning - Karl är inte rädd för att visa upp sin underbara kropp. Så bli inte förvånade när ni ser hans sex-pack.



Elina Meuller - En söt tjej bosatt i Uppsala som är en grym fotograf. Alltid lika trevligt att komma in på hennes blogg, hon ger underbara små tips till oss som kan behöva lite hjälp inom fotografering. Jätte fina och för att inte tala om berörande bilder. 



Josefine Forsberg och Ida Olsson - Två av mina Ockelbotjejer har kommit på den underbara idén om att blogga tillsammans. Dom slog sina kloka huvuden ihop och skapade JODAS. Helt underbart, nästan jämt uppdatering då dom är två som skriver. Dom har koll på typ allt inom smink, olika galor och självklart Justin Bieber.

 

Erika Sjöberg - min underbara dansfröken. Hon är just nu bosatt i Afrika där hon håller på med ett dansprojekt. För att hålla barnen undan från gatan och droger håller hon i danslektioner. Hon skriver med känsla i varje inlägg och jag har nog aldrig lyckats att inte gråta lite efter att läst hennes rader.  



Julia Mattsson - EN TILL HUMMARE, min framtida syn är att alla i min klass ska blogga.
Julia och jag har (enligt mig) typ samma smak. Jag älskar gamla bilder och samma stil som i filmerna stolthet och fördom  och The Duchess. Mycket för deras tal och deras stil - och det finns gott om det i Julias blogg. Som värsta gott och blandat påsen.  




Så, det var några bloggar som jag gillar. Som ni kanske ser så läser jag inte så många "kända" bloggar, har försökt, men finner tyvärr inget större intresse där..

pleasurable reading



Tar nu upp en utav mina favoriter för en återläsning.




Genom dina ögon. The Host

Jag vet många bokfanatiker som har gett upp denna bok, början är helt otroligt tråkigt, så tråkig att man fattar inte hur stephenie Meyer själv orkade skriva raderna. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

Jag är väldigt petig när det gäller böcker, och det är sällan en bok står upp för alla mina krav. Men den här lyckas ändå ta toppen.

Läs den, njut.

Dubbelnörd



Jag antar att jag redan har klassats som en nörd då jag valde min plugglinje av många, kan nu säga att jag just blev en ännu större.

Har suttit och spelat gamla ps spel, swat <3
Laddar just ner mitt favoritspel, fick världens längtan efter det spelet senast jag var hos Jonathan, som för övrigt var väldigt länge sen.



Ibland undrar jag hur jag skulle se ut som mörkhårig.


Fotograf - Elina Meuller. Hennes fotoblogg.

The Duchess



Underbar film, jag är så svag för dåtidens mode.
Min favorit film har fram tills nu varit Stolthet och Fördom, men.. nu ligger den nog delad plats med The Duchess.



se den.


Jag svär



Den här låten ska jag en vacker dag koreografera till.


kan inte rita mer.



Jag har fått ritkramp eller nåt. Så fort jag sätter pennan mot pappret blir det bara skit. Kul.

Fortfarande sjuk, och det är iskallt här hemma. Är supersugen på choklad - men jag känner ingen smak

Så.. Jag har en heldag där jag har absolut inget att göra.

Klaginlägg.

Lärling



Godkväll.

En väldigt trevlig sak hände idag, jag fick nämnligen ett mejl tillbaka från Erika Sjöberg.

Jag har börjat fundera lite på vad man ska göra efter gymnasiet,  och en sak jag verkligen vill göra är att vara någons lärling och följa med en person ett tag för att lära mig nya saker.

Jag berättade mina idéer för Erika, min gamla danslärare, och frågade om man kunde få vara hennes lärling i framtiden.

Så, idag kom svaret.

Idag är Erika i Afrika, och hon kommer nog att åka runt ett tag till i världen, men när hon kommer hem till Sverige kommer jag möjligtvis att bli hennes lärling. Hur sjukt är inte det?

Är fortfarande lite i chocktillstånd - Hoppas verkligen det blir något av med det här!



Erika Sjöberg

En lördagskväll



en lördagskväll med min galna syster Simone.

Knäpp sminkning men med en ändå snygg håruppsättning fixades på mitt lilla huvud, sedan far kameran fram. Och snöskorna.

galen och galen, mer tvingad av en uttråkad lilla syster som gått runt och varit pissed hela kvällen för hon är sjuk, tror det är för hon inte fick dansa igår..
Mimmi är lite snedvriden så nu ser hon mer ut som en pälsbeklädd uggla, men vid närmare eftertanke så har ju inte ugglor päls utan dem är ju fjäderfän. Så man skulle väl på sätt och vis säga att hon är en panda istället. Parallellen däremellan har jag ingen aning om hur den uppkom, uggla, panda, whatever. Djur som djur, om ni förstår?
Ajaaaa, nu tvättar hon bort panda/uggle-masken och återgår till att bara vara ett sjukt litet flickebarn med korkskruvar placerade mitt på huvudet.

Försökskanin

Hello.

Har försökt mig på en ny teknik där jag bara använder mig utav skuggor.

David ström blev försökskanin den här gången.



Teckningen är inte så mörk egentligen.. Och.. eheh, ha förståelse - det är första gången med kol och porträtt. Så, ja jag vet att hakan är värsta dubbelhakan.

Så nu ska jag leta vidare, se om man kan få tag på en ny försökskanin och rita lite mer :)

Har också köpt nya akvarellpennor,  här är två teckningar från igår.
Fortfarande nybörjare på akvarell, så antar att det bara är att träna på :)



Inspirerad av Ida Long



flum.

Jag vill bara andas, är det för mycket begärt?


Är fortfarande sjuk, kan inte andas för jag är täppt i näsan och jag har så himla ont i halsen så gör ont när jag andas genom munnen.

Trots mitt tillstånd åkte jag och mamma till Lena för att prata om min framtida standardklänning, så nu är tyg och mönster lämnat! Nästa tävling blir i mars, och då med en ny klänning :)

jag har lite panik, för jag hittar verkligen inte min samhällsbok. Vet inte riktigt hur jag ska kunna gå igenom alla frågor själv för att vara förberedd på måndag inför seminariumet... Men.. Det löser sig på ett eller annat vis. Annars blir det IG för mig..


Karl Noremo!



Åh Karl! Jag drömde en sådan sjuk dröm! Vi var på teatern och skulle dansa White Blanke Page, men så spelar dom Hide And Seek, och vi får typ panik för vi kom inte ihåg den dansen!

Så, vi värsta improviserade - och du slängde runt mig överallt (som vanligt) Sen slutade det med att du stod i en värsta pasa doble  - posen, och jag hängde vid scenen ;)


Hah, lite läskigt.

Här har ni iallafall Karls nya låt, som också är min favorit. Spelades på UKM i Tierp.


I got Cookies



I got cookies.

Ska försöka jobba lite mer idag, annars blir det nog ganska mycker rita. Har bestämt mig för att min psykologi avhandling får vara klar nu. Orkar inte skriva mer på den :(

Jag har inte min samhällsbok hemma, och på måndag har seminarium. .. .

Men, jag måste in till gävle idag för att titta  på träningen, så då hinner jag ´kanske smita in på skolan och hämta den. Woho.

Hoppas alla får en underbar helg :)

tutorial portrait


Hejsan!

Här kommer en liten tutorial i hur man gör porträtt.

Jag utgår från det här fotot på min snygga kompis Kajsa





Det finns olika sätt att börja på, har du ett ljusbord eller använder en laptop kan det vara smart att ta hjälp av ljuset och få dit ögonens form och plats först. Vissa kan anse att detta inte är att tekna, utan att kalkera. Själv tycker jag att så länge man bara tar ögonens form, och personens kännetecken så är det helt okej. Observera att du endast "tar" grunderna, och inte ritar själva ögat då. (se bild 1)

2. rita nu ut ansiktsdragen, käkarna, näsan, munnen. Du kan också om du vill lägga ut "skugg linjer", så du senare kan se vart du ska skugga. Dessa streck ska vara extremt lätta, så man lätt kan sudda ut dom sen  (bild 2. )
3. börja sedan att fylla i ögonen och börja skugga lätt. Tänk efter vart ljuset är så du vet vart skuggan ska vara. 



4. Börja skugga håret. Kolla återigen vart ljuset kommerifrån, använd olika styrkor på pennorna -om personen har mörkt hår använd gärna väldigt mjuka pennor som t.ex. 4,5 och 6 b. har personen nästan svart hår kan du också använda dig av grafit eller kol.
Har personen vågigt hår? Tänk då på att skugga vågorna, lägg en mörkare ton under kurvorna så håret inte ser ut att vara rakt.

5. Fortsätt att skugga lite mer i ansiktet och håret
6. gör klart ansiktet och börja mer på håret.

Är du fortfarande inte nöjd med ansiket? Blir det för mörkt? Ta ett rent sudd och sudda lätt vid skuggningen för att få en ljusare ton.


 
Och slut. Typ.

Jag tyckte själv att hon blev för mörk, så jag tog ett sudd och drog längs högra sidan, skuggade också håret på den sidan mindre än vad jag gjorde på andra, så man får ljuset från ett håll.

Nån gång då jag har mer ork kan jag gå in mer på precis hur man skuggar hår och hur man kan göra ögon mer realistiska.

PUSS

dead poets society


Tur att jag tittade på filmen hemma, skulle vara pinsamt att gråta så mycket i skolan.

Nu ska jag ta fram kladdkaka - sen blir det att analysera.

Förhoppningsvis har huvudvärken lagt sig om ett tag.

Shoes



Pole and fitness har fått in nya skor!



är inte så mycket för tygskor, men dessa skulle nog jag kunna ha :))))

Ska bli så sjukt kul att börja på poledance steg 2, där har man olika "sko - teman" varje lektion. Utmaningar <3

Död i soffan


Jag är död i soffan. Kan seriöst inte resa mig upp.

Jag har äckligt mycket att göra idag, och jag kan inte ens resa mig ur soffan. Vet inte riktigt hur jag ska klara det här..

Historian om mig och Karl



Nu tänkte jag berätta lite för er vem denna Karl är som jag skriver om hela tiden typ.

Karl Noremo kom en dag in på våran dansklass för att prova på tävlingsdans - klassen. Tror inte att han såg mig då, men jag såg han, haha.
     Nästa dag på lördag var det tävling och jag passade på att prata lite med han. Vi fastnade i träningssalen och pratade en massa så det var väl där vi lärde känna varandra.

Efter dansuppvisningen på estraden bytte vi också nummer, så efter det blev det ju en hel del dans-sms. Och så skrev jag smset som skulle göra våran framtid.

"gud vad jag älskar hide and seek med Imogen Heap".

Självklart nappade Karl och det slutade med att vi bestämde oss för att göra en dans till den. Bara så där typ 10 mil ifrån varandra.

Dansen blev till i Tierps musikrum på Karls gamla skola. Först hade vi inte tänkt göra något med dansen, men sedan så kom ju UKM. Karl frågade då mig om vi skulle ställa upp med dansen. Självklart sa jag, och då började allt rulla.

Så nu har vi varit lite här och där, Tierp, Gävle, Uppsala och Skara är väl de ställen vi har varit på mest. För det mesta har vi uppträtt på UKM och olika "öppen scen". Men har även varit med i tävlingar så som "skapa dans".

Så här har ni en liten mix av våra danser, jag tog inte med allt flum, det får komma i en annan film ;)


Psykologi



Nu ska jag läsa kap. 15 i psykologiboken, så imorgon är jag redo för en filmanalys. Är lite nervös då det är första grejen vi gör som ska in på psykologin, och eftersom att vi har psykologi med 3:orna känner man att man har lite press på sig att göra det bra.

Vi ska se filmen "döda poeters sällskap", en film jag verkligen gillar. Så, imorgon ska jag analyser sönder den. Mwohahaha. Dålig humor.



Döda poeters sällskap.

godnatt :)

powerpoint done


Nu är jag klar med min PowerPoint till engelska redovisningen imorgon! Sjukt skönt, nu har jag bara spanska plugg kvar, prov på torsdag :(

Nu ska jag iallafall göra en video med mig och Karl, slänga in lite olika danser i en video - GOTT OCH BLANDAT!

Kommer snart upp på youtube :)







Firandet för Fröken Olsson


Lite sent, I know. Men här kommer bilderna från då vi firade Fröken Olsson!



Jag, Hanna och Josefine började på Ica där vi köpte all tårtsaker, sedan åkte vi hem till lokalen för att göra den helt fantastiska tårtan. Efter ett tag kom också Kristin och Emma.



Emma hade också med sig kvällens gäst, också Idas present som vi skyndade oss att plocka ihop innan födelsedagsbarnet kom!











Så skål på Ida, 17 år!

Umbrella dance pass!



hej alla!

Jag valde att gå hem idag, för jag har en helt sjuk huvudvärk.
     Så nu när jag har gjort klart alla mina uppgifter från skolan har jag satt mig ner för att titta lite på vad som kommer att hända den här måndaden.

Helgen som kommer blir först en middag med Jonathan och hans mamma, sedan vet jag inte riktigt om det blir en tjejkväll med Ockelbotjejorna? Vi får se, annars blir det eventuellt en data/tv-spel kväll!

och den 26 februari har vi tjejkväll på Pole and fitness. På kvällen ska jag vara med och uppträda för olika företag som kommer dit och självklart alla gäster! På dagen kommer det vara olika pass man kan anmäla sig till, också en "prova på poledance" klass för endast 100 kr - helt värt det! Så om ni är sugna på att prova på poledance kolla in deras hemsida och anmäl er nu innan alla platser är tagna.

Själv är jag väldigt sugen på att anmäla mig till Umbrella Dance Pass, och Pussycatdolls klassen, men det är mer vanligt så en sådan liknande klass har jag nog tagit flera gånger förr. Så, det lutar nog till paraplyer för mig!



Ä ni sugna på att se vad dom har mer att erbjuda? Kolla in deras hemsida här!

Jag går och går, men kommer aldrig fram.





En liten snabb update från bibblan i Gävle.

Min pardans var tydligen inställd, som jag fick reda på när jag precis satt mig på tåget. Tåget var för övrigt försenad ca 30 min. Kul start på dagen.

Så nu har jag tröstshoppat och pluggat lite spanska, och nu sitter jag här på biblioteket för att göra klart min samhällsläxa eller vad det nu är. Klar ska den vara idag iallafall.

två timmar till, sen får jag äntligen dansa!


rip



Godmorgon


Jag har nu fått virus på min msn, så hela min hotmail är förstörd. Litet problem då jag är helt beroende av den.

Så här är den nya [email protected] för alla er som har "mejl-kontakt" med mig.

sjukt sur.

sova - dans - plugga



hello,

Kom just hem från lokalen, vi har firat lilla Ida som nu är 17 :) Mer bilder kommer senare!
 
Jag ska snart gå och lägga mig, för imorgon väntar en helt underbar dag med dans och plugg.. Och mer plugg.  

Godnatt!

Två spår

hej!
Nu sitter jag hos Jonathan, planerar att ta 12.10 tåget hem, men har en stark känsla av att jag inte kommer hem.
Igår när jag tog tåget från ockelbo till gävle blev tåget en halv timme försenat, ganska jobbigt då det är iskallt ute och det finns inget väntrum som är öppet den tiden på dygnet.
När tåget väl kommer till gävle stannar vi preics utanför staden, tydligen så har alla spår fryst, så det finns bara två spår att komma in på. Alltså fick vi vänta där till ett annat tåg åkte därifrån så vi kunde ta den platsen, men dom var ju inte klar där. Tydligen hade deras växelspår typ gått sönder, så dom fick försöka laga det innan vi rörde på oss igen.
Så, 19.30 skulle jag åka från Ockelbo, men jag åkte 20.05. Kl 20.00 skulle jag vara i Gävle men jag kom fram 21.00.
Ändå helt okej med tanke på hur det kunde ha blivit, de flesta resorna från Gävle blev ju inställda så.. Vi får se hur det går idag :)
Lever fortfarande i ruset ifrån UKM, synd att det är så lång tid kvar tills tävlingen i Uppsala!

nerbäddad



hej.. Jag är sjuk.

Ligger nerbäddad i min säng nu, ska snart se sista avsnittet av "misfits", sen ska jag soooooooooooova. Dock måste jag jobba som fan på samhäll. Gör jag dessa uppgifter bra ligger jag på mvg, sa han iallafall..

Igår var ett medium här. Vi har lite problem med sånt i huset, dock ska det tydligen vara bra nu då han har "tagit bort" alla "spöken/människor". Det positiva är att jag fick bekräftat att jag inte är helt dum i huvudet som får för mig att människor har olika nyanser. Det skulle jag tydligen utveckla och försöka tyda, så han ville ha mig som sin elev. Haha, låter faktiskt lite spännande.

Hoppas jag är frisk imorgon, för jag och Jonathan tänkte blotta oss lite på stan. Haha nej, vi tänkte kolla på bio.

Jag är sjuk, ha förståelse för min dåliga humor.



saknar han.

18.00



Ca 18.00 är jag hemma. Och då.. ska jag göra chokladbollar.

Misfits



Hello!

Vill bara tipsa om en jäkligt bra serie som heter "misfits", sjukt bra !




nu ska jag rita Kajsa! :)

Okej, jag är dum



Nu vet jag varför jag inte kunde lägga upp yt-klipp här..

MEN NU SÅ

Så här kommer båda danserna, hide and seek och White blank page!




tidningen



Även Uppsalas tidning var i lilla Tierp på UKM, tryck här så får ni läsa artikeln ;)

Imorgon blir det ännu en lång dag i skolan, känner att jag har börjat tappa greppet om vad som händer - kommer inte ihåg något av vad vi har i läxa. Så, snart kommer paniken.

Johan larsson



Ett fotografi på min lilla tvilling. :)


Clubdance



Nu drar jag till Gävle och dansar Clubdance!


 Ikväll ska jag nog försöka börja rita på Kajsas porträtt, fortsätt gärna säg om fler vill ha porträtt eller något annat :)



Tagga Som Fan!



Nu är jag sjukt pepp på UKM! Fler bilder ska ritas, jag undrar om jag behöver lite mer variation. Säg väldigt gärna till om ni skulle vilja ha ett porträtt av er själva eller kanske någon annan.

Dansen ska fixas lite, så alla små detaljer sitter och jag ska försöka få med min bror Johan att också vara med i UKM med sina teckningar. Dock har ju inte vi ukm i gävleborg, så vi försöker få med han i Uppsala :)

Vad jag saknar mest ifrån ukm är allt folk, bland annat Elina, Daniel och Isabell. Förhoppningsvis ska alla dom vara med iår också, så då får jag troligen träffa dom i nästa tävling!

För att höra Daniel och hans band TRYCK HÄR !




Nu blir det frukost!

Ida Olsson



Tänkte börja med att säga GRATTIS IDA OLSSON 17 ÅR!

Nu ska jag göra mig iordning för sängen, saknar Jonathan så att det gör ont.
Mer dans imorgon <3



godnatt!

Vi gick vidare!



Jaa! Vi gick vidare!!


Karl och min dans gick vidare, samt mina teckningar! Så nästa gång tävlar vi i Uppsala och hoppas på att få komma till festivalen i sommar!



För att se dansen kan ni klicka här!



Före UKM


Nu är jag och Karl klar med vår dans som vi ska tävla med ikväll. Alltid ute i sista minuten <3

Snart packar vi ihop allt och går vidare till konsum så jag kan få mina pringels, sedan till Karls kära mormor och äter mat!

Se vårt "blogginlägg" Före UKM tyvärr går det inte att få upp den direkt på bloggen. Något är knasigt !

Ha det bra!


Kulturhistoria - Tierp


Om exakt 45 min reser jag på min rumpa och går ut från klassrummet 111. Bort från kulturhistorian till tåget som tar mig till Tierp. Där ska jag dansa tills min själ inte ens orkar med, för imorgon tävlar vi i UKM!




UKM 2010

Skor

Jag och skorea går ihop lite för mycket.








Dans Dans Dans



Hohoo!

Imorgon åker jag till lilla Karl i lilla Tierp, kommer bli supermys! Ska också visa honom ett tidningsurklipp som vi är med i från Skapa Dans, dock har dom stavat hans efternamn fel, haha, Karl Nolemo ;)

Här har ni iallafall en bild ifrån Koreografitävlingen "Skapa Dans" på Gäve teater


Religion är som en nallebjörn.


Och rea är farligt.

sitter just nu hos Jonathan, vi ska egentligen plugga men ingen av oss gör det.. Ska försöka komma ihåg att lägga upp en bild på de nya skorna som blev att tillhöra mig idag. :)

Nu ska jag försöka skriva en novell. Smakprov kanske kommer upp :)


Jag har ingen nallebjörn.

Engelska



Nu har jag gjort klart mina uppgifter i engelskan, en "personal text" och en presentation då jag ska spela en ny student som kommer från Australien.
 Känns skönt att vara klar, ska bara gå igenom min presentation lite mer och se om det är något som låter udda. För övrigt är jag klar... Lite segt ändå med tanke på att det är en timme kvar av lektionen, och så länge vill jag inte sitta och göra inget..

Så.. jag går till Vasa Café :D

Killing me softly



Helt plötsligt är kudden vädligt liten och sängen väldigt stor och varje gång jag andas förväntar jag mig din doft men så är det bara vanlig luft.

Rörd


Läste just Erika Sjöbergs inlägg om hennes nya projekt. Inspirerande är väl det jag har att säga. Nästan så att man vet vad man ska göra efter gymnasiet.

RSS 2.0