Vem sa att plugg måste vara jobbigt?


jag slänger på mig mina 70 - tals byxor och drar ut i solen för lite filosofi.Solen skiner som vilken sommardag som hellst, och jag har köpt ett pat 70 - talsbyxor. Mhm. Så nu ska jag ta med mig något att knapra på, sen ska jag ut i solen och plugga lite filosofi och historia. Även då mina tankar kommer att vara i Karlstad så kan jag inte förneka det vackra vädret.


supertråkigrubrik.Idag gick jag och några klasskompisar och åt på en pizzeria. Mums. Lite firande att det var helg - feels good. Även då det är helg - långhelg- så är det något som känns jobbigt. Om det är stress, ekonomi, jobb, skola eller något annat vet jag inte. Men jag är på ett ganska dåligt humör. Lite synd.


Här pluggas det


För er stackare som fortfarande kollar in här då och då så kan jag förklara för er att jag inte har internet i min lägenhet än (!). Men jag tänkte skriva av mig lite nu när jag sitter i skolan.

Det är nu snart slut på aprilmånad och avslutningen smyger sig fram, skönt kanske ni tänker då, helvete tänker jag. Det år som har varit fullt av stress och panik är nu på sin slutspurt, vilket betyder dubbelt så mycket panik och stress, vilket betyder en slutkörd Mimmi. HARD WORK WORK.

Så idag när jag satt i skolans bibliotek (i ett hörn, som vilken emohummare som hellst) så slängde jag ett öga ner (jag satt på typ en balkong) och där ser jag en mycket bekant bok. Den boken köpte jag nämnligen till en kär vän - men jag har inte läst den själv. Så jag tassade ner och tog boken under min rock. (jag snodde den inte, jag lånade den faktiskt sen).

Så nu ska jag dra mig mot lägenheten, äta lite toast, dricka cola (eller en super god dryck som är en blandning av apelsin och jordgubbar), plugga historia, kolla klart på fantomen på opera och läsa den nya boken. (som heter Cirkeln, glömde skriva det).

Två bilder från UKM som vi var på i helgen<3

vi är vidare i ukm! Uppsala, here we come!


En snygg man bad mig att blogga


Så vad svarar man då? Självklart ja!

Lovet är nu snart slut och jag har inte gjort mycket. De första dagarna var ändå väldigt innehållsrika, jag och Johan hade vår 18 års fest som blev väldigt lyckad - Karl och Frida (Le Stockholmo) kom upp och skakade rumpan, jag träffade en kär vän och myste väldigt mycket!

Dom senaste dagarna har gått åt till att läsa litteratur till min historia uppsats och nu pluggar jag på till mitt tal på NP svenska. Som jag har på måndag. Panik? - ja.

Jag vet att jag redan är biff, jag är rent utav väldigt lik Hulken, men nu ska jag bli ännu mer biffig - jag ska nämligen prova på MMA - förhoppningsvis så ska jag börja på det nu till sommaren!Jag kommer bli som hon till höger. Biff + Mimmi = BiffMimmi. Den du.


So we kind of had a partyFilmskapare: Johan Larsson.

My secret life


Idag fick jag fler böcker till min historia B uppsats, oh yeah. Jag skriver om den viktorianska sexualitetens dubbelmoral, och har nu i mina händer en dagbok från England 1800 - talet.  En annonym man som skriver om sina sexvanor - något som är väldigt normbrytande från den prydhet som låg över landet. Jag är super exalterad över denna uppsats, och hoppas att den kommer att flyta ut lika fint som den gör i mitt flummiga huvud :)


RSS 2.0