1 bok.. 2 böcker.. 3 böcker..

 
I just cant help myself.Bok jag måste läsa:


Pleasurable reading 2
Igår svängde jag in på skolans bibliotek, och ut kom jag med en av favoriterna. Faktiskt första gången jag läser den på svenska, så det är lite spännande :)

Min far är för övrigt också den snällaste mannen, han köpte mig en muffinsbok idag.Sluta gråt. Börja agera


waacking!Nu kommer en massa dans igen! Om du är sugen på att dansa lite så rekomenderar jag starkt poleandfitnesstudios träningsdag den 11 mars - dagen är helt gratis och du behöver bara anmäla dig på www.poleandfitnesstudio.se

Jag kommer att hålla i feminine vibe och waacking - prova på pass. Så passa på att anmäla er, och om det passade er så kan ni anmäla er till feminne och waacking kursen som håller på från den 22 mars (feminine) till den 10 maj och waackingkursen som håller på från den 21 mars till den 9 maj.

Träningsdag - 11 mars Pole and fitnesstudio

Feminine vibe kl 12.15 - 13.00 - GRATIS
Waacking kl 11.15 - 12.00 - GRATISAnmälan sker på hemsidan: www.poleandfitnesstudio.se

Becca fitzpatrick


Jag kommer nog aldrig att lära mig stava hennes efternamn.

Har iallafall läst om fallen ängel och förlorad ängel - kär igen. Varför kan ingen Patch komma och lära mig biljard? Tanken slog mig just att den tredje boken kanske har kommit ut - and yes. Den tredje tycks vara ute, om än bara på engelska.

Så fröken Svensson får väl lämna den familjära svenskan och läsa lite på engelska :)


Strömavbrott... ströavbrott... haha. IcaFail


Idag hade Ockelbo strömavbrott i ca en timme. Då befann jag mig tillsammans med några andra familjemedlemmar i bilen utanför Ica i hopp om att dörrarna skulle öppnas. Dom hade hängt upp en kasse i fönstret där det stod "ströavbrott". Jag tolkade det som "strömavbrott".

När strömmen gick kom paniken på en gång. Jag hade ingen choklad (kom ju inte in på Ica), min laptop skulle snart dö (mimmi kan inte titta på true blood) och alla mina böcker är  lägenheten. Vad gör man då?För ungefär ett år sedan stötte jag på en låt, kommer inte ihåg vart jag hörde den (troligen på dansen). Men jag glömde fråga vad den hette. Någon månad senare spelade en kompis till mig låten på piano, men han visste inte vad den hette (frustrerande). Men nu för någon månad sen så hörde jag låten igen, på pole and fitnesstudion. Jag glömde fråga om namnet men jag kom ihåg texten (thank god for google). Så den blev min lilla myslåt, och jag har bara tröttnat liiiite på den, så idag när jag tittade på True Blood så fick jag en glad överasskning. En cover på låten!Mah god, I would love to dance right now.

RSS 2.0