Muffins.

 

Shopping inför Egypten

 
Idag tog jag 10.10 tåger till Ockelbo för att gå på secondhandbutik med min syster, jag passade på att köpa lite kläder jag kan ha med mig till Egypten. Kläder jag är ute efter är lite fladdriga och mysiga men som täcker armbågar och knän, därför tycker jag att "strunt-skjortor" är perfekta :)
 
 
Kappan längst ned köpte jag i Ockelbo tillsammans med sjalen som jag använder som huvudbonad, gick tillsammans på 35 kr. Skjortorna köpte jag på en secondhand butik nära mig och de gick på 20 kr tillsammans (!!). Min packning inför Egypten har nu börjat.
 

Pepp inför Egypten!

 
För någon dag sedan slog det mig att jag ska till Egypten snart, det är inte längre någon planering eller dröm, det är ett faktum och jag åker snart. Vi drar vecka 44 och blir borta en hel vecka. Jag är fortfarande lite rädd för att vaccinet inte ska ha typ fungerat, lite dumt kanske. Jag är mest rädd för ducoral (stavning?) för jag vill verkligen inte bli magsjuk på resan...
 
Ikväll har jag superpluggat inför provet som är imorgon i Egyptologi. Igår hade jag hur mycket panik som hellst inför provet för att det innehåller så mycket:
 
* Geografi
* Kronologi
*historia
- Alla riken
- Alla dynastier och i vilka riken de tillhör
- kungar som levde i vilket rike, i vilken dynasti och från vilken huvudstad de regerade från samt om de hade någta militära framgångar.
* Relativt kända tempel och byggnader.
 
Men nu känns det faktiskt mycket bättre, kan ha något att göra med att jag är så himla pepp inför resan, att jag har klätt ut mig mycket snyggt med inspiration från Egypten eller att jag äter popcorn. Who knows, men bra känns det iallafall.
 
Idag har jag även hämtat ut Egyptiska pund, så man kan gott och väl säga att jag är glad i hågen.
 

Kroki, MMA och breakdance

Igår var jag och Olivia på krokikurs, vilket fortfarande är helt galet roligt, mysigt, givande och speciellt. Nästa gång så hakar förhoppningsvis fler personer på.
 
Idag fick jag ha min första MMA - träning efter att min handled har blivit bättre, det var helt galet. Vi hade en tränare jag inte har haft förr, och även då alla träningar är jobbiga så var hans jobbigare på ett annat sätt. Kan ha varit för att jag var en aning rädd för honom, han tvingade oss att springa på varandra, bokstavligt talat. Vi skulle lägga oss ned på golvet på en rad, och sen skulle man gå/springa på varandras magar. Jag väger alltså ungefär häften utav vad alla där väger, så jag blev mosad. Tappade andan en gång, inte så kul. Men bortsett från det så var det härligt :)
 
Innan jag drog till MMA:n så var jag till Gävle grounded, ett dansstället. Väldigt nice, hoppas att jag kan få lära mig lite breakdance där.
 
 
 

RSS 2.0