lov.


Nu är det lov. Jag vilar.. "vilar". Har nog lagt allt på hyllan, tyvärr så ramlar den nog ned snart.
Imorgon blir det inflyttningsmys med en massa mysiga människor. Ska förbereda lite saker så fort jag orkar röra på mig igen. Jag hoppas att det finns choklad i kylskåpet, det skulle underlätta en hel del saker just nu.Imorgon kommer Karl. Han är supersaknad.

(är för trött för att skriva, ska slänga mig i soffan nu och önska att jag hade mer choklad)

breakdance - min nya dröm


trots att jag lever i min vackra dansvärlds fylld med fame, waacking, house, poledance och muffins så har jag på något sätt aldrig reflekterat över breakdance mer än att det är breakdance - något som jag aldrig har vågat prova på.

Jag har alltid varit för rädd för att ramla - jag vågar slänga mig runt en stång och hänga upp och ned - men att snurra runt på golvet? Livsfarligt.

Idag hade vi genrep på Slick, imorgon kör dom modeshowen och vi dansar på. Med oss har vi två breakdansare, jag föll, ganksa hårt. Så nu har jag bestämt mig, jag måste prova på breakdance. På något sätt. (möjligtvis att mr. Dance Jay från UKM visar mig lite i utbyte med några moves från house. Man kan alltid hoppas). 

Nu ska jag superfortläsa spanska, sen ska jag slänga mig i säng. 

Goodnight.  


Jag ensam? Haha.. vaa.. eeh. neej. Muffins.


Så idag är det den motsägande dagen. När alla de kära köper choklad till sin älskade och vi ensamma köper dubbelt så mycket choklad till oss själva. Egentligen ska jag inte klaga, jag får ju mer choklad.

Ikväll träffas några tjejer för lite "hejviärensammaochgillarchoklad" - kväll.

Nu ska jag springa ner till elevrådet, har vi tur har rektorn köpt något mumsigt att äta på.


du och din värmländska <3


Idag har jag visat danserna som jag har koreograferat för tjejerna som ska hålla i showen - dom verkade väldigt nöjda så äntligen kan jag slappna av. Om ni är sugen på att se showen så är det på Slick den 23 februari. Där kommer det visas en modeshow med kläder från de flesta affärer i Gävle och olika frisyrer och makeup. (och dans och poledance!)

Biljetter finns att köpa på Vila, Cubus och Poleandfitnesstudio.

Nu ska jag hem till lägenheten, helt ensam. Lite tråkigt blir det när man har sett klart alla avsnitt på sin nya drogserie och kvar ligger alla läxor..

vitlök, överansträngd handled och dans. Fjällen kom in där någon stanns också..


Jag ska snart ta mig till kära billiga Willys (sitter i skolan nu), där ska jag köpa mackor, vitlök, superbilligchoklad och eventuellt någon dricka. Det lär behövas då jag ska hem och koreografera 5 danser, skriva på min historia/filosofi uppgift och skriva en krönika. Just ja, vi får ju inte glömma att jag ska läsa ur min spanksa bok, plugga ikapp matten och plugga till spanska läxförhör samt göra klart alla spanskauppgifter jag inte har hunnit med (stor brist på spanksakunskaper = komma efter i eget arbete).

Det var alltså dagens plugg, resten av dagarnas plugg drar jag med till fjällen - för dit åker jag imorgon kväll! So happy. Dock är inte min handled det. (se rubriken).

plutt.

here, I give you my phonenumber, when you worry you call me and I make you happy.

Det var en bra dag, sen blev det en dålig dag, men nu blev det bra igen. Skön morgon, sen bröt jag ihop och tårarna sprutade, men nu är det hummys - med muffns kan ju inget gå fel.

Hoppas ni får en trevlig helg, själv ska jag flytta möbler till min lägenhet och fira en liten norrlänning/ockelbo bo :)

danssugna?

*reklam*

NU KAN NI DANSA! Haha, ja. Nu på fredag kan ni prova på waacking på studion! Waacking är en dans från gaykulturen med mycket armar och en härlig känsla!

Den 5/2 kan ni också prova på Feminine Vibe, så skynda fynda (hah, humor) och anmäl er på studions hemsida!

www.poleandfitnesstudio.se 

 

07.30 skoldax


Hejsan svejsan, kan börja med att säga att jag inte vet om det stavas "dax" eller "dags".. Men ni förstår nog poängen.

Jag fick skjuts av mamma till skolan, vilket resulterade i att jag befann mig i skolan kl 07.30 - inte lika kul då man inte har med datorladdaren. Tur vårt klassrum är ett gammalt datarum.

Det här är inte vilken dag som hellst, idag är dagen då jag flyttar hemmifrån. (Pappa kände sig tvungen att dokumentera dagen, så han stod med sin lilla kamera och knäppte kort när jag febrilt försökte kamma mitt hår) Med oss till lägenheten har vi: madrasser, täcke + kudde, kläder, lite muggar och handdukar. Haha, that´s enough! I helgen blir det att flytta dit resten, men vi kan iallafall sova där inatt :)Funderar för övrigt om jag ska starta en muffinsblogg..
 

RSS 2.0