Tyll, svett och frusna själar


Idag lånade jag en ny bok, jag lovar och svär, när jag läste på bokryggen visste jag inte att det var en dansbok - den bara drogs till mig!

Den ska bli intressant all läsa, kommer nog en liten recension om den senare :)



Nu ska jag skriva klart min svenskanovell som ska in imorgon och leka lite med vår powerpoint :)

pluggpluggpluggpluggpluggpluggplugg



Om ni undrar så ska jag plugga nu.

vi har samhällsprov tills imorgon, och ingen i klassen vet helt hundra vad det är som kommer att komma. Eftersom att läraren var sjuk senaste tillfället att ställa frågor så blev vi utan svar och genomgång. Är inte pepp på detta.

Men jag tänkte börja med att skriva lite på novellen som ska in på fredag, då har vi också uppvisning av teater som vi har satt ihop på svenskan. Teatrarna ska basera på antika myter, så det ska bli intressant att få spela och se vad alla andra har kommit fram till :)


För övrigt så säljer jag kakor för 50kr/burk nu, så alla som älskar kakor och vill stödja min klass och vår resa till Egypten, säg till så lägger jag undan en burk till dig!

Kram alla :)

Första lektionen



Idag hade jag den första danslektionen med barnen här i Ockelbo.
    Med en blandning av iver och oro gick jag ner till lokalen för att samla alla barnen i en ring. I början var det lite tyst, men några fnitter fick jag ändå fram när jag frågade vad dom tyckte om Eric Saade.
    Ibland tror jag faktiskt att barnen var mer intresserade av lekar än själva dansen, men nu vet jag iallafall lite så jag kan planera nästa lektion lite bättre.

Jag tror det ändå blev helt okej, men jag var nog den som var mest nervös bland alla. Kan dock säga att jag kände mig lite omodern när jag frågade alla vad gillade för musik, och till svar fick jag Britney Spears och Shakira - och där stod jag med mina smurfhits ;D

jag hoppas bara att dom tyckte att det var kul, och att dom vill fortsätta dansa :)


Superplanering



Hejsan!

Jag vet att jag är seg på att blogga just nu, men jag måste prioritera skolarbeten först =/

Just nu sitter jag och super planerar typ hela min sommar/ lite olika photoshoots. Danssommarkurserna jag ska hålla i kan kanske krocka med UKM festivalen, om jag och Karl går vidare så kommer det att krocka med dansen så jag kanske måste korta ner det till en vecka =/

Hur som hellst så hoppas jag att det blir bra :)

På onsdag ska jag och Olivia iväg på stan för att bomba allt och alla med våra fantastiska CV:n... Vi har typ inget att skriva i dom ... Ehehehe

jag vill ha ett sommarjobb!

17 år





HEJSAN.

Nu är jag 17 år. Nästan 18 som Jonathan säger ;)

Är super seg just nu, men hade det jätte trevligt igår. Jag och Johan samlade ihop några vänner och myste lite i lokalen, lite biljard, lite musik, lite allt - OCH 6 KILO CHOKLAD!

Bilder m.m. kommer senare, för nu måste jag till lokalen och städa :)

Tack alla för alla gratulationer :)

Nakna tjejer



Har kommit tillbaka i min "rita nakna tjejer fas".. Kommer nog ut lite bilder senare :)

Idag är det andra dagen jag är hemma, mår inte så väldigt bra. Var jätte yr och mådde illa igår, mår bättre idag, men jag blev förbjuden av min far att lämna huset =/

Har börjat peppa som fan till UKM, och jag hoppas hoppas hoppas att alla från förra sommaren går vidare igen <3


Jag vet inte vad som händer

.

Barn i fokus



Hejsan!

Jag lovar att bilder kommer, jag är bara så hemskt seg!

Den här dagen har jag svikit mitt plugg-schema för barnen! Har suttit och lyssnat på en massa barnlåtar som skulle kunna passa till dansklasserna nästa vecka (!). Ska snart ner och titta på alla gamla Magic of dance filmer och titta på alla barndanser - kanske får jag lite idéer :)

Engelska analysen ska in på onsdag och religion prov på torsdag/fredag. Imorgon fyller mamma år och nu på lördag fyller också Johan och jag år - så det är fullt upp hela veckan!



Imorgon firar också jag och Jonathan 3 månader <3

Upplandsväsby



Är just nu i Upplandsväsby, har ätit middag med mamma, syskon, kusiner och mormor.
Ska hålla mig lite kortfattad så  skriver jag mer senare!
Jag och Johannes kom 2:a i latin och 1:a i standard, så dagen blev väldigt lyckad. Bilder och filmer kommer senare.

Imorgon åker vi till Uppsala för Johan ska vara med i UKM. Vi håller tummarna för honom!

Packat och klart



Nu är typ allt packat inför helgen.

Fredag - Mys med min spartanske krigare
Lördag - tävling i Stockholm
Söndag - UKM tävling i Uppsala.

Konstigt nog så är jag mest pepp på UKM, även då jag inte ens ska tävla.
    Det är Johan som ska ställa ut sina teckningar, och Daniel ska tävla med sitt band. Filmer och bilder kommer självklart senare :)





UKM - festivalen förra året <3

Du skulle ta över världen med din dans.



Jag ska bli dansfröken!

På tisdagar kommer jag att hålla i barndans på kulturstationen, är så sjukt pepp!
Nu är det bara ett sommarjobb som saknas :)





På lördag blir det pardanstävling i Stockholm med den nya standardklänningen (se bild ovan) - älskar dans!

Spanska



Gissa hur roligt jag ska ha det ikväll?

Just nu halvligger jag i min bäddsoffa, snart redo för att råplugga spanska.
    En rolig sak är väl att jag faktiskt kände våren idag. Älskar känslor.



Jag ber till gud att det blir god mat ikväll, annars vet jag inte vart jag tar vägen.

Ta min ungdom, jag vill inte ha den.



Imorgon börjar jag med ett underbart matteprov. På onsdag spanska prov. På torsdag spanska läxförhör. På torsdag psykologi läxa.

För övrigt borde jag verkligen jobba på samhäll, religion och Engelska då vi både har inlämning och prov nästa vecka och nästa vecka ändå.

Hemma för en stund



Äntligen är jag hemma!

Helgen har varit helt underbar och fullt av dans och nya bekantskaper, samt gamla <3

Vi såg Karl när hans sjöng och efter han hade kulturamas tvåor en musikal som vi tittade på. Tyvärr fick jag inte så bra bilder därifrån, men ska försöka få upp något senare.

På lördag blev det dans på kulturama och middag med Frida på kvällen. En av de mysigaste stunderna var nog när vi mötte Isabell för en fika, den tjejen har jag saknat!

Här har ni några dansbilder vi tog :)

  








I Stockholm



Nu sitter jag i Lilla Fröken Frida Heimers lägenhet i Stockholm, vi väntar på att hennes vänner kommer hit, så drar vi till Karls musikal - är så sjukt pepp på att få se och höra han :D

Kommer inte bli så mycket bloggande under helgen, men jag åter kommer när jag har internet igen!


Bilder från tjejkvällen!



Hejsan!

Hittade lite bilder från tjejkvällen som jag tänkte dela med mig :) För er som är sugna på att prova på poledance så kommer det vara en gratis "prova på" poledance nu i helgen på Maxim. Evangemang ska finnas på facebook :)










Imorgon drar jag till Stockholm för att titta på Karls musikal! Där träffar jag också Frida och hennes vänner, och på lördag kommer jag och Karl att dansa häcken av oss. Lunchen kommer att tillbringas med vår saknade Isabell, Skånes snyggaste tjej om ni frågar mig.
På kvällen blir det middag med Frida, sedan hem på kvällen. Har jag tur kanske min sötaste snyggaste och underbaraste pojkvän vill ha mig hos sig, så får jag nånstans att sova också. Saknar honom som få.

Om man tänker att det är små guldmynt, så går det fortare att plocka upp.



Så kreaktiv är min pojkvän!

Nu snart ska vi småfika lite och spela spel, orkar vi blir det ytterligare en film :D Senast såg vi Pocahontas, inte Avatar. . Men lika mysigt var det :D:D

det går faktiskt fortare.. - Jonathan

Här sitter vi i underkläder och spelar piano.



Hejsan!

Idag har det varit en riktigt skön dag, slutade sent som vanligt men ändå väldigt skön. Asfalten börjar synas, jag fick leka med lera på bilden, vi har tittat på film på engelskan - Stolthet och Fördom, jag är klar med min religion och jag kommer snart att få äta semla <3

Jag saknar dock min Jonathan, men får träffa honom imorgon :)





Religionsuppgiften var faktiskt riktigt rolig, älskar när folk får mig att tänka om!

Vi har haft kristendomen (jag var sjuk så har gjort uppgiften lite senare) och har bland annat analyserat Jesus önskan och hans ord.

Här har ni ett litet utdrag från min avhandling i uppgiften.
Observera att det endast är ett litet utdrag och knappast gör mina tankar rättvisa. 

     Min tolkning av Jesus önskan är att människan ska leva osjälviskt, inte bara vara förmögen att kunna förlåta, utan också kunna glömma. Människan ska hjälpa de som behöver hjälp, men också kunna förstå när man först måste hjälpa sig själv. Människan ska kunna tänka själv, men inte bli för självgod av höga tankar, inte heller ska den bli lurad av dålig frukt.

     Om vi ska leva efter dessa tolkningar, måste vi ge upp vår ilska, vår avundsjuka och hämnd. Det är inget jag själv skulle offra, min vardag behöver ilska och vad skulle kärlek vara utan avundsjuka? Vad skulle livet vara utan kärlek? 


Hos Jonathan!



Tjoblo

Nu sitter jag hos jonathan, ska snart ta och snöra på oss våra skor för att tralla ner till Ica - sedan Avatartime :D

Här kan ni hitta ytterligare en underbar person som har gått vidare i UKM - TRYCK HÄR

Hej

Hej. Jag heter Frida och gästbloggar åt min lilla påskkärring Mimmie. Hon är söt. Hon tog ut mig på en promenad runt Östby (5 km) när det blåser sönder ute och är jättekallt. Tack Mimmie! Frös så mycket att jag inte frös längre och när vi kom hem kliade mina ben sönder, men den historien behöver vi inte ta nu.
Nu ska jag mysa med min söta vän. Ha det helt underbart nu!

OCH GLÖM FÖR FASIKEN INTE ATT KOLLA MIN BLOGG!! DEN ÄR LÄNKAD PÅ HELA DENNA FINA SÖTA HOTFULLA TEXT!
puss


Jag har blivit fångad


Jag har blivit fångad i Waacking/Vogue världen.

Min höjdpunkt i veckan är  söndagar, för då har vi dans med Ida Long - Clubdance. Det är en blandning av Vogue, Waacking och House.
    Om ni tittar ner några inlägg så ser ni en video, det är en ny dans jag håller på med. Försöker få den så mycket vogue och Waacking som möjligt -´men det är så sjukt svårt!

Några favorit filmklipp :)







Här är Ida Longs koreografi från 2010 - Vogue och Waacking.
(jag har blått affro)



Little Marbles




Just nu sover folk lite här och där runt omkring mig, fick för mig att jag skulle ta en promenad så jag ska ladda ner lite låtar och sedan ta mig ut till den friska luften. En trogen spelare sitter kvar uppe - Jens! Dock tror jag att han sov innan jag kom och satte sig upp sedan och bara fortsatte att spela..

Kan också säga att det ligger typ tusen "safari fruits" vid matbordet, Jonas och Jonathan föredrog denna festis liknande drycken istället för läsk. Jag håller faktiskt med dom, det smakar sommar!

Ni kan ju ta er några minuters frihet och njuta av Little Marbles.



Lan



Just nu har vi ett litet(stort/ jonk) lan här hemma, hela nedervåningen är för tillfället övertaget av datorer och tv-apparater. 

Jag, Jonathan, Johan och Jens sitter troget vid våra datorer medans Simone och Jonas bestämde sig för att vara the outsiders och sitter vid tv:n och spelar lite PS2. 
    Förutom det att jag mår lite illa så är det faktiskt lite mysigt, mitt första lan ;)

Lite bilder kommer upp senare på detta mysiga LarssonLan :) 

De underbara.



Tjejkvällen blev som jag trodde - helt underbar! Gud vad jag har saknat dessa tjejer. 
Vi åt lite plockmat när jag först kom dit, sedan tjejsnack tills klockan var ca 23.20 - då blev det movietime! Dirty Dancing 2, alltid lika bra <3














Karl, du har hemläxa


Lite koreografi - ny dans.

Om du kan Karl, titta och se om du kan försöka ta upp något. Vet att det är supermörkt, men du kanske ser lite?

Låtarna heter - Silent Shout och Heartbeat med The knife.


Snart åker jag till mina sångfåglar


Just nu sitter jag bara och väntar på att mamma ska komma hem så vi kan åka på affären- för att köpa choklad. Sedan mat och efter det åker jag till mina sångfåglar Kajsa och Annika. Ska ta med mig kameran för att ta lite bilder - Kajsa påminnde mig om att vi inte har bilder på oss sedan vi gick i 7:an - detta går inte för sig!
 

Hur blanka dina ögon är när du vaknar, din släpiga röst som säger godmorgon. När du tittat så där underligt på mig när jag ska försöka mumla fram mina tankar, hur du skrattar åt mig när jag frustrerande lämnar pianostolen. Hur du så enkelt tar min hand, hur din röst går fortare och fortare när du berättat något för mig. Så som jag älskar dig.

Enter sandman



Här sitter jag med hicka och laddar ner lite musik. Hoho

Så fort jag har fixat skivan med de gudomliga låtarna på så tar jag min färd ner till lokalen för att träna lite, ska nog försöka gå igenom "white blank page", dansen som jag och Karl tävlar med iår på UKM. Blir troligen lite andra små flumdanser (a)

Efter dansen ska jag ta mig till affären för att handla choklad och andra saker som kan komma till hands. Supertjejkväll hos Annika ikväll - så jag ska superbaka!


Imorgon blir det värsta spelkvällen hemma hos oss, vi är några speltokiga som ska spela gamla tvspel och annat smått och gott hela natten - längtar!








 

Jag har en tvilling



Jag har en tvilling som precis la ett fryst paket med krovar på mitt lår - sedan säger han att han ska ta en av mina hamburgare och äta dom - om jag tinar hans korvar. Ska inte ens tvilling vara snäll? :(

Dansfröken



Mötet med Niklas gick sjukt bra, han tyckte hela idén var helt underbar och ville göra något mer med den!
   Efter en kvart hade vi slängt ur oss flera idéer och kommit fram till att vi borde göra mer än bara dansa på sommaren - så när jag gick ut från ABF hade v kommit fram till att jag ska prova att ha dans kurser varje tisdag ända fram till sommarlovet, och på sommarlovet ha som en intensivvecka med ännu mer dans.

Nästa vecka kommer det upp reklam för danskurserna i Ockelbo, förhoppningsvis kommer någon att anmäla sig också. Så har jag tur så blir jag snart dansfröken :)))


Iväg på möte



Nu snart går jag till ABF för ett litet möte, förhoppningsvis slutar det med att jag får hålla i barndans nångång under sommarlovet! 



Jag är superpepp på att dansa, funderar på att börja koreografera redan lite ikväll.. 

Du är ganska så himla otrolig du.

Jonathan.



Var till Gävle idag med lilla Karl, köpte en ny väska - bild kommer senare.

Vid halv 5 knallade vi vidare för en fika med kära Wictor - supermys! Jag lånade också hans film från "Magic Of Dance" 2008, Ackes Dansskolas show som jag var med i för sjukt länge sedan.
    Jonathan följde sedan med mig hem och vi ska snart äta lite kex med ost och annat mys!






 













Ja, så underbar har min dag varit, nu kommer kexen fram och en underbar kväll påbörjas!



RSS 2.0